Teknoloji

Yeni Zelanda’lı Facebook kullanıcıları Zaman Tüneli’ne girmeye başladı

Facebook’un geçtiğimiz eylül ayında duyurduğu Timeline, Türkçe tabiriyle Zaman Tüneli işlevi Yeni Zelanda’daki Facebook kullanıcılarının kullanımına sunuldu. Her ne kadar buradaki tüm Facebook kullanıcılarının Zaman Tüneli’nden yararlanıp yararlanmadığı bilinmiyor olsa da, şanslı insanların Zaman Tüneli’ni görebilecekleri bir gerçek.

Zaman Tüneli, Facebook kullanıcılarının yeni profil sayfası olacak. Bu sayfa üzerinden kullanıcılar doğumlarından bu yana geçen hayatlarının çizgisini görebilecek. Facebook’a üye olduktan sonraki Zaman Tüneli çizgisi genellikle epey bir zengin olacaktır. Ondan öncesini zenginleştirmek ise kullanıcıların eline kalıyor. Doğum, doğum günü, düğün veya bunun gibi özel gün fotoğraflarını paylaşabilir ya da hayatınızın dönüm noktaları hakkında Facebook’a daha fazla bilgi girerek Zaman Tüneli’nin zenginleşmesini sağlayabilirsiniz.

Tabii, tüm bunları yapmanız için Zaman Tüneli işlevine erişebiliyor olmalısınız. Bunun için ya Yeni Zelanda’da oturmanız gerekiyor ya da burada anlatmış olduğumuz yöntemi denemeniz… Denemesi bedava…

İlgili – SlashGear
İlgili – Facebook

İLGİLİ HABERLER