Manşetler

Yeni yılınız kutlu olsun

Teknoloji bir yandan hayatımızı kolaylaştırıp aramızdaki mesafeleri azaltırken bir yandan da zaman kavramının anlamını yitirmesine neden oluyor. Bu yazıyı yazdığımız zaman daha dün gibi, ancak yine koskoca bir yılı devirdik ve 2012’ye veda ediyoruz. 2012 yılı Teknoblog için fazlasıyla yoğun geçti. Onlarca ürünün detaylı incelemesini yaptık, birçok ürünün Türkiye veya dünya lansmanlarını yerinde takip ettik, sadece yurt içindeki etkinlikleri takip etmekle kalmadık, yurt dışına da çıktık ve gelişmeleri size ilk elden aktarma fırsatı yakaladık. Bunun dışında birçok video çektik, sesli podcast programları yaptık.

2013’te de aynı tempoyla, hatta daha fazlasıyla çalışmaya; en güncel haberleri en hızlı şekilde aktarmaya, en yeni teknolojik ürünleri tanıtmaya ve incelemeye, yine birçok videonun altına imza atmaya devam edeceğiz. Bunun yanı sıra yeni yılda faaliyete geçirmeyi planladığımız yepyeni projeler de var. Yeni yılda da bizi takip etmeye devam ederseniz, bizi daha çok kişiye tavsiye ederseniz çok memnun oluruz.

Yeni yıl öncelikle sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirsin. Hayatınızdan teknoloji eksik olmasın. Ancak kendinizi teknolojiye çok fazla kaptırıp sevdiklerinizi de ihmal etmeyin. Yeni yılınız kutlu olsun!

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER