Fırsatlar

Vivo’dan yeni yıl sürprizi: Cazip indirimler ve değerli hediyelerle akıllı telefon sahibi olma fırsatı

vivo y36

Yaklaşan yeni yıl heyecanını vivo, tüketicilere özel hediyeler ve indirimler sunarak iki katına çıkarıyor. Akıllı telefon piyasasının güçlü ismi vivo, myvivoshop.com üzerinden düzenlediği kampanya ile müşterilere 500 TL’ye varan indirimler sunuyor. Özellikle V29 Serisi gibi orta segmentin güçlü modellerini tercih edenlere sunulan bu indirimlerin yanı sıra, kulaklık ve ekran onarımı gibi değerli hediyeler de veriliyor.

vivo’nun yeni yıl kampanyası, zengin hediye seçenekleriyle tüketicilere keyifli anlar yaşatmayı vaat ediyor. 31 Aralık’a kadar devam edecek olan bu özel kampanyada, teknoloji tutkunları, vivo’nun online mağazası via myvivoshop.com üzerinden yapacakları alışverişlerde cazip indirimlerin yanında 1.999 TL değerinde bir kulaklık ve 2.249 TL değerinde ücretsiz ekran onarım hizmeti gibi hediyeler kazanma şansını yakalıyor.

MediaTek Helio G85 işlemci gücünü arkasına alan vivo Y27, 4G desteği ve genişletilebilir 1 TB hafızası ile raflardaki yerini aldı. Y17s de benzer özelliklerle alt segmentin dikkat çekenleri arasında. IP54 sertifikası sayesinde her iki model de günlük su sıçramalarına karşı korumasıyla ön plana çıkıyor.

vivo Y16: Yaratıcı Fotoğrafçılığın Yeni Adresi

Mediatek P35, 4 GB RAM, ve üçlü kamera kurulumu ile fotoğrafçılık konusunda iddialı bir giriş yapan vivo Y16’nın camsı tasarımı ve gerçek zamanlı potre moduna sahip yapay zekâ destekli kamera sistemi, günlük kullanımda yaratıcılığın sınırlarını zorluyor. IP5X ve IPX4 sertifikalarıyla da hem toza hem de suya karşı dayanıklılık sunuyor.

vivo Y22s güçlü Snapdragon 680 işlemcisi, 50 MP ana kamera ve ek kameraları ile gece çekimleri için de mükemmel çözümler sunarken, Y35’in şık renk seçenekleri, yüksek performansı ve uzun pil ömrü kullanıcı deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyor.

Y36‘nın geniş hafızası, gelişmiş kamera özellikleri ve Snapdragon 680 chipseti, V29 Lite 5G’nin kamera performans ve çekim modları, herkesin dikkatini çekecek düzeyde. vivo V25 5G ise yüksek çözünürlüklü lensler ve AMOLED ekranı ile, orta segmentte bile olsa bir amiral gemisi deneyimi sunma iddiasında.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER