Teknoloji

Yeni Xbox One güncellemesi özel arka planlar ve Twitter ile geliyor

xbox-one-beyaz-120814

Xbox One’ın ekim güncellemesini kısa bir süre önce yayınlayan Microsoft, şimdiden kasım ayı güncellemesine ilişkin bilgiler vermeye başladı. Önümüzdeki ay tüm kullanıcılara ulaştırılacak olan güncelleme, ilk olarak önümüzdeki günlerde ön izleme test grubu üyelerine dağıtılacak. Kasım ayı güncellemesi kullanıcılar tarafından talep edilen özel arka plan ve daha detaylı profiller gibi yenilikleri de barındıracak.

Kişiselleştirilmiş arka planlar için Microsoft ilk etapta özel bir fotoğraf seçkisi sunacak. Daha sonra yapılacak bir medya güncellemesi ise kullanıcıların oyunlarda elde ettikleri başarılara bağlı olarak arka plan belirlemelerini mümkün kılacak. Xbox 360’ın profil sayfalarında bulunan konum ve kişiselleştirilmiş biyografi gibi bilgiler de kasım ayı güncellemesiyle profil sayfalarına geri dönecek.

Xbox One’ın kasım ayı güncellemesi oyun kliplerinin paylaşımı için de yeni bir yol sunuyor. Artık Xbox One sahipleri oyun videolarını Twitter aracılığıyla geniş kitlelerle paylaşabilecek. Twitter entegrasyonunun etki alanı sadece oyun videolarının paylaşımıyla sınırlı kalmayacak. One Guide TV izleyicilerinin anlık tercihlerine ilişkin trendleri gösterecek, Xbox One sahiplerinin en çok ilgi gösterdiği programları ortaya koyacak. MiniGuide’ın içinde insanların bir program hakkında yazdığı tweet’leri de görmek mümkün olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER