DosyaEğlence

Yeni Xbox One konsolunuz için en iyi oyunlar (2018)

xbox one
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

xbox oneMicrosoft oyun konsolu pazarının en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Şirket konsol almak isteyenlere Xbox One X, Xbox One S ve orijinal Xbox One gibi farklı seçenekler sunuyor. Eğer yeni yıla bu cihazlardan biriyle merhaba dediyseniz, yeni Xbox One konsolunuz ile keyifli dakikalar yaşamanızı sağlayacak bazı oyunları bu yazıda bulabilirsiniz.

PlayerUnknown’s Battlegrounds

PlayerUnknown’s Battlegrounds veya yazması daha kolay kısaltmasıyla PUBG, 2017’de oyun dünyasının tabir-i caizse kasıp kavurdu. Oyunun Xbox One versiyonunda hâlâ bazı ince dokunuşlara ihtiyaç duyulsa da, PUBG’nin genel formülü ortaya yılın en heyecanlı ve eğlenceli oyunlarından birini çıkarıyor.

Oyun, Microsoft Mağaza üzerinden satın alınabiliyor.

Cuphead

Cuphead iki özelliğiyle dikkat çekmeyi başarıyor. Biri son derece detaylı olan ve elle defter üzerine çizilmiş gibi görünen tasarımı, diğeri ise oldukça zor olan oyun deneyimi. Zaman zaman oyun kumandasını kırma isteği yaratan Cuphead, grafikleriyle bu isteğin yerini eğlenceye bırakmasını da kolaylaştırıyor.

Oyun, Microsoft Mağaza üzerinden indirilebiliyor

Assassin’s Creed: Origins

Bir yıllık aranın ardından geri dönen Assassin’s Creed, bu sefer oyuncuları zamanda bir hayli geriye götürerek Eski Mısır’da geçen bir maceranın ortasına bırakıyor. Daha büyük harita, daha fazlasını isteyen görevler, daha yoğun bir kavga ve serinin alışılagelmiş detaylı senaryosu.

Assassin’s Creed: Origins, Microsoft Mağaza aracılığıyla satın alınabiliyor.

Wolfenstein II: The New Colossus

Bethesda’nın yeniden canlandırdığı Wolfenstein serisinde macera yeniden Amerika sokaklarına taşınıyor. B.J. Blazkowicz’i kontrol eden oyuncular, ülkeyi Nazi işgalinden silahlardan çok yoğun yardım alarak kurtarmaya çalışıyor.

Wolfenstein II: The New Colossus, Microsoft Mağaza aracılığıyla indirilebiliyor.

Prey

Düşman yaratıklarla dolu terkedilmiş bir alan, hafıza kaybı yaşayan bir ana kahraman ve gizemli süper güçler. Bunların birleşimi ortaya Prey’i çıkarıyor. Oyunculara zorlukların üstesinden gelmeleri için farklı seçenekler sunan yaratıcı sistemiyle dikkat çeken oyun, Microsoft Mağaza aracılığıyla satın alınabiliyor.

Destiny 2

Destiny 2, selefinde oyuncuları rahatsız eden problemlerin önemli bir kısmından arınmış olarak oyuncuların karşısına çıkıyor. Sorunlarından kurtulması, Destiny 2’nin FPS mekaniğini biraz daha kuvvetli hâle getiriyor.

Oyun, Microsoft Mağaza üzerinden indirilebiliyor.

Sonic Mania

2018’de hâlâ Sonic oynamak kulağa oldukça garip gelse de, bizzat Sonic hayranları tarafından geliştirilen Sonic Mania, 16-bit döneminin sihirli bir eklentisi gibi çalışıyor. Yeniden düzenlenen seviyeleri ve yeni fikirleriyle orijinal Sonic oyunlarının heyecanını yaşatan Sonic Mania, Microsoft Mağaza aracılığıyla satın alınabiliyor.

İLGİLİ HABERLER