Teknoloji

Yeni VSCO Cam güncellemesi fotoğrafları toplu olarak düzenlemeyi mümkün kılıyor

vscocam-android-080814

Popüler fotoğraf düzenleme uygulaması VSCO Cam için yayınlanan son güncelleme, uygulamaya “Kopyala + Yapıştır” özelliğini getiriyor. Bu özellik sayesinde kullanıcıların aynı anda birden fazla fotoğrafı düzenlemesi mümkün hâle geliyor. Düzenleme sürecinin işleyişi ise oldukça basit: Kullanıcılar bir fotoğrafı kendi zevklerine göre düzenledikten sonra aynı fotoğrafı uygulamanın kütüphane görünümü içinde işaretliyor. Bu işlemin ardından VSCO Cam düzenlemeleri başka fotoğraflara uygulamaya da izin veriyor.

Güncelleme öncesi farklı fotoğrafları aynı şekilde düzenlemenin kısa yolu olduğunu söylemek mümkün değil. Birden fazla fotoğrafı aynı doğrultuda düzenleyememek pek fazla kullanıcının problemi olmasa da, fotoğraflarının aynı dili konuşmasını isteyen kullanıcılara büyük bir kolaylık sunulduğu rahatlıkla söylenebilir. VSCO Cam kullanıcılarına Darkroom’un yaptığı gibi kendi filtrelerini oluşturma izni vermese de, yeni özelliği sayesinde aradaki makası biraz olsun kapatıyor.

Güncelleme ile uygulamaya eklenen “Geri Al” butonu ise kullanıcıları sadece bir adımı geri çekmek için tüm süreci çöpe atmaktan kurtarıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER