Teknoloji

“Yeni teknolojiler, yeni güvenlik riskleri” temalı İstSec 2011 3-4 Haziranda Bilgi Üniversitesi’nde

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Hem bireylerin hem de kurumların hayatında bilişim ve internet giderek daha fazla yer işgâl ediyor. Sayısallaşan ve internet aracılığıyla dış dünyaya açılan verilerin ve kayıtların emniyeti ise giderek daha fazla önem arz ediyor. Ürün veya teknolojiden bağımsız ve çözüme odaklı güvenlik anlayışının henüz tam olarak geliştiğini söyleyemeyiz, ancak neyse ki bu anlayışı geliştirmek için faaliyetler yürütülüyor. Her yıl haziran ayında gerçekleştirilen ve İstanbul’a özel olan bilgi güvenliği konferansı İstSec onlardan bir tanesi.

Bu yıl 3-4 Haziran 2011 tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek konferansta Türkiye’den ve çeşitli ülkelerden konusunda söz sahibi bilgi güvenliği uzmanları ve BT güvenlik meraklıları buluşacak. Bu yılki ana teması “yeni teknolojiler, yeni güvenlik riskleri” olarak belirlenen İstSec 2011’in katılımcıları arasında SadeceHosting, Microsoft, Helyum, Trend Micro, SymTürk, GateProtect, StoneSoft, Inforte, Bilişimcim, Palo Alto Networks , Mavituna Security, Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ, ADEO, Zemana, Labris Teknoloji, ÇözümPark ve Tamara Electronics gibi sponsorlar yer alıyor.

Katılımın ücretsiz olduğu bu konferans için zorunlu olan kaydı buradan yapabilir, konferans programına da bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Teakolik aracılığıyla…

[Görsel – Teakolik]

İLGİLİ HABERLER