EğlenceManşetler

Yeni SimCity hangi yeniliklerle birlikte gelecek? – Video

EA ve Maxis, yenilenmiş grafiklere ve sosyal paylaşım özelliklerine sahip olacak SimCity 5’in, nam-ı diğer SimCity’nin 2013 yılında geleceğini geçen ay doğrulamıştı. The Game Jar sitesi bu oyunu bir ön incelemeden geçirme fırsatı bulmuş. Site, yazılımcıların oyunun detaylarına verdikleri öneme dikkat çekiyor. Oyuncunun kontrol ettiği şehir yolda yürüyen, mağazalara girip çıkan, araç kullanan sakinleriyle sanki canlıymış hissi veriyor. Bu arada şehrin her bir bireyini özel olarak takibe almak, onları iş için evden çıkarken gözlemek veya gidecekleri yere vardığını görmek de mümkün kılınmış.

Diğer oyuncuların katılımı da yeni SimCity’nin önemli etkenlerinden birini oluşturuyor. Eğer oyunu çevrimiçi oynuyorsanız, farklı şehirleri yöneten diğer oyuncularla elektrik santrali gibi tüm şehirlerin yararına olacak ortak projelere girişmeniz mümkün. Bunun yanı sıra başka şehirlerde doğrudan bir zarara veya yıkıma neden olamasanız da, bunun dolaylı şekilde gerçekleştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz. Örneğin eğer şehir sınırının yakınına bir kumarhane inşa eder ve burada suç oranının artmasına izin verirseniz, diğer şehrin asayişe daha fazla para yatırması gerekebilir.

Aşağıda bulacağınız SimCity tanıtım filmi 2013’te gelecek yeni sürümde göreceklerimizin habercisi gibi. Game Jar sitesinin de izlenimlerine bakıldığında oyun içerisindeki her hamleyi akıllıca atmak gerekiyor, çünkü her birinin bir sonucu olacak.

Video: Simcity Tanıtım Filmi

İlgili – Game Jar

İLGİLİ HABERLER