Manşetler

Yeni Samsung Galaxy S5 sızıntıları 5.2 inç Full HD ekran ve 16 megapiksel kamera işaret ediyor

Samsung Galaxy S5’in önümüzdeki pazartesi günü Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenlenecek Unpacked 5 etkinliğinde duyurulması bekleniyor. Amiral gemisi telefonun tanıtımı öncesinde onunla ilgili yeni ayrıntılar da sızmaya devam ediyor. Son olarak Hollanda’da faaliyet gösteren Typhone.nl online mağazada Galaxy S5’e ait olan ürün sayfasının yayınına başlandığı görüldü.

samsung-galaxy-s4-inceleme-00022

Typhone sitesi bu sayfayı kaldırmakta gecikmedi, ancak onlar harekete geçene kadar dikkatli kişiler bu sayfayı kayıtlara geçirdi. Galaxy S5’e ait herhangi bir görselin yer almadığı bu sayfada amiral gemisi Android telefonun 5.2 inç Full HD ekrana sahip olacağı yazıyor. Halbuki bu telefonun 2K çözünürlüklü bir ekrana sahip olacağı söyleniyordu. Ayrıca telefonun 16 megapiksel kamera barındıracağı belirtiliyor ki, Galaxy S4’te 13 megapiksel kamera bulunuyordu.

samsung-galaxy-s5-typhone-sayfa-190214

Daha önce gördüğümüz dedikodularda Galaxy S5’in 5.25 inç, 2560 x 1440 çözünürlüklü ekran ve 20 megapiksel kamera barındıracağı söyleniyordu. Anlayacağınız, kime inanacağımızı pek bilmiyoruz.

İlgili >> Pocket-lint, Galaxy Club

İLGİLİ HABERLER