Teknoloji

Yeni Samsung Galaxy Buds kablosuz kulaklık için üretim başladı

yeni samsung galaxy buds

Samsung’un ağustos ayında yeni katlanabilir telefonlarını tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. 10 Ağustos’ta gerçekleştirileceği söylenen etkinlikte başka ürünlerin gözler önüne çıkması da bekleniyor. Yeni Samsung Galaxy Buds kablosuz kulaklık da bu ürünler arasında sayılıyor.

Yeni bir habere göre, Güney Koreli şirket yeni Galaxy Buds kulaklığının üretimine başladı. Samsung’un kulaklık için Zenit Beyaz, Zenit Bora Moru ve Zenit Grafit olarak adlandırılan üç farklı renk seçeneği sunacağı da sızan bilgiler arasında yer alıyor.

Galaxy Buds Pro 2021’in ocak ayında tanıtılmıştı. Samsung’un bu kulaklığı kulağa daha iyi oturan bir tasarım ve daha büyük pille yenilemesi bekleniyor. Galaxy Buds 2 ise Pro versiyonun daha uygun fiyatlı bir alternatifi olarak 2021’in ağustos ayında kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

2022’de henüz yeni bir Buds kulaklık tanıtılmış değil. Hakim beklenti Samsung’un Buds Pro’nun takipçisini tanıtacağı ve üst segmentte konumlanan bir seçenek duyuracağı yönünde.

Yeni Samsung Galaxy Buds hakkında şimdilik pek fazla detay bilinmiyor. Ancak önümüzdeki dönemde kulaklığın hem tasarımını hem de özelliklerini gösteren sızıntılarla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER