DosyaManşetler

Yeni PS4 konsolunuz için en iyi oyunlar

playstation-4-100916Yeni yıla merhaba derken gıcır gıcır bir PlayStation 4’ü veya PlayStation 4 Pro’yu kutusundan çıkaranların yeni konsollarının keyfine varmasını sağlayacak bazı oyunları sizler için sıraladık.

Bloodborne

bloodborne-301216Dark Souls’un geliştiricisi FromSoftware’in imzasını taşıyan Bloodborne, 2016’da yayınlanan Dark Souls 3’ün pabucunu dama atmayı başardı. Oyuncuları halkı hastalıktan kırılan bir Victoria dönemi şehrine götüren Bloodborne’da oyuncular avcı olarak hem veba hem de ilginç yaratıklarla mücadele ediyor.

Dishonored 2

dishonored-2-301216Dishonored 2, hem Corvo Attono’yu yeniden oyuncuların karşısına çıkarıyor hem de Emily Kaldwin’i de oynanabilir karakterler arasına taşıyor. Emily Isles İmparatoriçesi olsa da, sinsi bir plan hükümdarlığını tehdit ediyor. Oyuncular Emily’nin hükümdarlığını korumak için Emily’yi ya da Corvo’yu kontrol ederek bu plana karşı koymaya çalışıyor.

Final Fantasy XV

final-fantasy-xv-291216

Oyun severlerin Final Fantasy XV buluşmak için 15 yıl beklemesi gerekti. Ancak ortaya çıkan sonuç, bu sabrın karşılığını fazlasıyla almalarını sağlıyor. Oyunda Noctis, krallığını kurtarmak adına arkadaşlarıyla birlikte uzun ve hareketli bir yolculuğa çıkıyor. Hikayesi Final Fantasy XV’in en güçlü yönünü teşkil ediyor.

Overcooked

overcooked-301216Bir tür mutfak simülatörü olarak nitelenebilecek Overcooked’da oyuncuların kendilerine verilen siparişleri pişirmeleri isteniyor. Oyuncuların başarılı olmaları için malzemelerin hazırlanması da dahil olmak üzere her aşamayla birebir ilgilenmeleri gerekiyor. Ancak oyunun keyfinin yerel ağda arkadaşlarla oynarken çıktığını da ayrıca belirtmek gerekiyor.

Overwatch

overwatch-301216Blizzard’ın takım tabanlı, çok oyunculu, FPS formatındaki oyunu Overwatch, 2016’nın en iyileri arasında bulunuyor. Oyundaki karakterlerin iyi betimlenmiş kişilikleri hem oyunu oynamayı kolaylaştırıyor hem de oyun oynama isteğini artırıyor.

Stardew Valley

stardew-valley-301216

Stardew Valley ilk başta sıkıcı bir oyunmuş gibi görünebilir. Ancak inanılmaz derin bir dünyasının olması ve oyunda çiftlikten maksimum verimi almak için sürekli biçimde çalışmayı gerektirmesi, Stardew Valley’i bağlayıcı ve eğlenceli hâle getiriyor.

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu

uncharted-4-030516

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, Nathan Drake’in maceralarının şimdilik sonu niteliğini taşıyor. Oyunda Drake, öldüğünü zannettiği abisi Sam ile yeniden bir araya geliyor ve korsan Henry Avery’nin kayıp hazinesini aramaya koyuluyor. Oyunun gayet özenli biçimde Türkçeleştirildiğini de ayrıca hatırlatmak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER