Eğlence

23 Haziran’da Türkiye’ye gelecek yeni PlayStation Plus paketleri ABD’de açıldı

playstation plus türkiye fiyatları

Sony, 23 Haziran’da Türkiye’de de faaliyete geçecek olan yeni PlayStation Plus paketlerini ABD’de kullanıma açtı. PlayStation Plus dahilinde, seçilen pakete bağlı olarak çeşitli PS4 ve PS5 oyunlarına, bulut üzerinden oynanabilen oyunlara, retro oyun koleksiyonuna erişmek mümkün oluyor.

PlayStation Plus paketleri ve Türkiye fiyatı

  • PlayStation Plus Essential aylık 40 TL, 3 aylık 100 TL ve yıllık 240 TL ücretle sunuluyor. Çoğu oyun için çevrimiçi çok oyunculu erişim de dahil olmak üzere PlayStation Plus’ın eski sürümünden aşina olabileceğiniz aynı avantajları barındırıyor.
  • PlayStation Plus Extra, aylık 60 TL, 3 aylık 165 TL ve yıllık 400 TL ücretle sunuluyor. Essential avantajlarına indirip oynayabileceğiniz PS4 ve PS5 oyunları kataloğunu ekliyor.
  • PlayStation Plus Premium, diğer iki paketteki her şeyin yanı sıra oyun denemeleri, PS1, PS2, PS3 ve PSP oyunları koleksiyonu ve belirli oyunlar için bulut akışı sunan bir pakettir. Aylık 70 TL, 3 aylık 190 TL, 12 aylık 460 TL ücretlere sahip.

Her bir pakette hangi oyunların mevcut olduğunu merak ediyorsanız PlayStation web sitesine göz atabilirsiniz. Daha yüksek fiyatlı paketlerden birine abone olursanız, aralarından seçim yapabileceğiniz daha çok sayıda oyununuz olacaktır.

Yeni PlayStation Plus paketleri daha önce Asya ve Japonya’da kullanıma açılmıştı. 23 Haziran’da Türkiye ile birlikte Avrupa, Avustralya ve Yeni Zelanda’da erişime açılması planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER