Teknoloji

Yeni Kablosuz Şarj Kutusu eski AirPods ile de çalışıyor

airpods kablosuz şarj kutusu

Apple, AirPods 2’nin yanı sıra Kablosuz Şarj Kutusu’nu da duyurdu. Yeni AirPods’u Kablosuz Şarj Kutusu ile birlikte 1399 TL’ye satın alabilirsiniz.

Eğer hâlihazırda bir çift birinci nesil AirPods kulaklığınız varsa ve bunları yenileme niyetinde değilseniz, Apple sizin için bu kutuyu ayrı olarak da satıyor. Kablosuz Şarj Kutusu birinci nesil kulaklıklarla da uyumluluk taşıyor.

AirPods Kablosuz Şarj Kutusu Türkiye’de 549 TL’ye satılıyor. Şu anda satışta olan bu ürünü Apple Store online mağazasından sipariş edebilirsiniz.

Bu yeni şarj kutusu, AirPods ile gelen ilk kutu ile aynı tasarıma sahip. Ancak önceki kutuda şarj için kablo bağlantısı gerekirken, yeni şarj kutusunu Qi destekli şarj matına bırakarak içindeki pilin şarj edilmesini sağlayabilirsiniz.

Kutunun içine AirPods yerleştirildiğinde de kablosuz kulaklıklar şarj ediliyor. Bu kutu 24 saatten fazla süre boyunca müzik dinleme veya konuşma imkanını kulaklıklara kazandırıyor.

Ön tarafta yer alan LED gösterge lambası da tek bir bakışta şarj durumunu anlamayı sağlıyor.

Tabii ki, Kablosuz Şarj Kutusu AirPods 2 ile de çalışıyor. Eğer başlangıçta ikinci nesil AirPods’un daha ucuz olan kablolu şarj kutusu seçeneğini tercih ederseniz, istediğiniz zaman bunu kablosuza çevirmeniz mümkün. Ancak önceden vermediğiniz karar size şu an için 349 TL’ye mal olacaktır.

İLGİLİ HABERLER