Manşetler

Yeni iPhone’a ait olduğu iddia edilen yeni kasa fotoğrafları önemli ipuçları veriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

İki farklı iPhone parça tedarikçisinin sızdırdığı arka plakalar Apple’ın gelecek nesil iPhone’unun daha uzun gövdeye ve yeniden tasarlanmış dok bağlantısına sahip olacağına yönelik dedikoduları doğruluyor. iFixyouri adlı parça tedarikçisinin 9to5Mac’e sızdırdığı siyah renkli iPhone arka paneli telefonun genel tasarımını ve daha küçük dok bağlantı portunu simgeliyor. Kabuğun alt bölümünde açılan ek alanın Apple tarafından geliştirilmiş hoparlör için kullanıcılacağı iddia edildi. 9to5Mac, iFixyouri’nin iPad 2’nin beyaz renkli olarak sunulacağını ilk olarak dile getiren grup olduğunu da kaydetti.

9to5Mac’in daha sonra sağladığı daha yüksek çözünürlüklü ek fotoğraflarda ise hem siyah hem de beyaz arka plakalar yer alıyor, ayrıca site bazı ek detayları da vermeden geçmemiş. Kasa cihazın altına yerleştirilen kulaklık jakı için açıldığı düşünülen bir delik barındırıyor. Her iki modelde de oluklu hoparlör tasarımı göze çarpıyor. Bu arada 9to5Mac ahize hoparlörünün üstünde yer alacak şekilde yeniden konumlandırılmış bir FaceTime kamera yeri içeren ön paneli de ele geçirdiğini iddia etti.

Bu arada Engadget da uBreakiFix adlı bir parça tedarikçisinden beyaz renkli iPhone kasasına ait fotoğraflar elde etti. iFixyouri’nin fotoğrafındakilerle hemen hemen aynı özellikleri tşaıyan bu kasanın alt tasarımı biraz daha farklı görünüyor. Beyaz modelin altı delikliyken siyah modelin ses portları çıtalanmış bir görünüm taşıyor. Arka plakanın uzunluğu yeni iPhone’un 3.95 inç’lik ekranla geleceği ve 1136 x 640 gibi daha yüksek bir çözünürlük sunacağını destekliyor.

İlgili – 9to5Mac (1)
İlgili – 9to5Mac (2)
İlgili – Engadget

[Görsel – 9to5Mac]

İLGİLİ HABERLER