Teknoloji

Yeni iPhone XR 2019 fotoğrafları farklı renk seçeneğini gösteriyor

iphone xr 2019
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bu ayın başlarında 2019 model iPhone XR’ın çeşitli renklere sahip taslak çizimlerini görmüştük. Daha sonra da bu telefonun arkasında iki kamera bulunacağını öğrenmiştik. Taslak fotoğraflar, X serisi iPhone’lardaki gibi sade renkler yerine, mevcut XR modelindeki gibi daha cesur renkleri gösteriyordu. Bir kılıf üreticisinin dedikodular ve sızıntılar ışığında ürettiği taslak fotoğraflar geldi ve bunlar yeni iPhone XR modellerinin XS’teki gibi renklere de sahip olacağını gösteriyor.

Görünüşe göre iPhone XR’in takipçisi olacak 2019 model iPhone’larda gümüş ve altın renkler de olacak. Ayrıca PRODUCT(RED) seçeneği de görünüyor ki, mevcut iPhone XR modelinde böyle bir kırmızı renk var. Yeni taslak fotoğraflarda altın rengin tonu biraz daha koyulaştırılmış ve sarıya yaklaştırılmış gibi görünüyor.

Aşağıda daha önce gördüğümüz iPhone XR taslak fotoğrafları var. Karşılaştırma açısından bu fotoğraflara da göz atabilirsiniz.

İster mevcut XR’ın canlı renklerini, ister XS’ten alınacak daha basit renklerini tercih edin, her ikisinde de kare şekilli kamera çıkıntısı bulunacak gibi görünüyor. Apple’ın 2019 model iPhone’larda tasarımı geçen yılın modelleriyle aynı tutacağı söyleniyor. En büyük fark ise arkadaki kamera sisteminin yerleşimi olacak.

iPhone XR 2019’un 6.1 inç ekran boyutunu koruması bekleniyor. Belki de bu telefon LCD ekranlı en son iPhone olacak. Apple’ın iPhone 11R olarak da anılan telefonunda Apple A13 yonga setini kullanacağı, ancak X veya XS’teki kamera modüllerini ödünç alacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER