Teknoloji

Yeni iPhone için renk seçenekleri arasında sarı ve boz kahverengi olabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

yeni iphoneApple’ın 2018’de kullanıcıların karşısına üç yeni iPhone modeli çıkarması bekleniyor. Bu modellerden birinde 6.1 inç LCD ekran bulunması ve bu modelin yeni ürünler arasında en uygun fiyatla satılacak seçenek olması öngörülüyor. Japonya merkezli internet sitesi Macotakara’da yayınlanan bir haber, söz konusu yeni iPhone modelinde kullanılması muhtemel renk seçeneklerine ışık tutuyor.

Apple’ın 2018 model iPhone’larında tercih edebileceği renk seçeneklerine dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Ancak söz konusu haberlerin odak noktasında daha pahalı olması beklenen modeller yer almıştı. Apple ürünlerine ilişkin güvenilir öngörü ve analizleriyle tanınan Ming-Chi Kuo, yeni modellerde mavi, turuncu, kırmızı, gri ve beyaz renk seçeneklerinin kullanılabileceğini belirtmişti. Macotakara’nın haberinde ise kırmızı muhtemel seçeneklerin arasından çıkarılırken, yerine parlak sarı ve boz kahverengi renklerinin eklenebileceği ifade edildi.

Eğer bu iddialar doğru çıkarsa, Apple 2013 çıkışlı iPhone 5c’den bu yana en zengin renk yelpazesini kullanıcılarına sunacak. iPhone 5c, beş farklı renkle raflardaki yerini almıştı. 2018 model iPhone’lar içinse toplamda 7 farklı renk konuşuluyor. Dolayısıyla 2018 portföyünün iPhone 5c’nin bayrağını daha yukarıya taşıması şaşırtıcı olmayacaktır.

Apple kutularından iOS 12 yüklü olarak çıkacak yeni iPhone modelleri için sunduğu renk seçenekleriyle bir tür gökkuşağı oluşturacak mı? Bu soruların cevabını almak için önümüzdeki eylül ayına kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER