Manşetler

Yeni iPhone yepyeni kulaklıklarla gelebilir

Apple yeni iPhone ile birlikte sadece kulaklık portunun yerini değiştirmekle kalmayacak, cihazla birlikte yepyeni bir kulaklık da sunacak. Vietnam’ın popüler teknoloji sitesi Tinhte.vn gelecek nesil iPhone ile birlikte geleceği söylenen yepyeni kulaklığı sergiledi. Eğer bu videoda yer alan kulaklık gerçekse, o hâlde yeni iPhone kullanıcılarını yepyeni ve alışılması biraz zaman alacak bir kulaklık serti bekliyor.

newiphone_earphones21

Yazının devamında bulabileceğiniz kulaklık Apple’ın geleneksel kulakiçi kulaklığından biraz daha küçük ve eskisine göre kulağa daha iyi oturuyor gibi görünüyor. Doğrusunu söylemek gerekir ki, Apple’ın sunmuş olduğu kulaklıklar piyasanın en rahat kulaklıkları değil. Gerçekten Tinhte ekibi de yeni kulaklıkların takıldığında kulağı acıtmadığını söylüyor. Tinhte’nin dile getirdiği bir başka nokta da her bir kulaklık parçasının tamamen entegre olmuş, tek parça gibi göründüğü. Bu durum kulaklıkların kolaylıkla ayrılamayacağı anlamına geliyor. Bu memnun edici bir özellik olabilir çünkü eski kulaklıklar daha fazla kırılganlık hissi veriyordu.

Yeni iPhone’un yepyeni bir tasarımla geleceğinin söylendiği bir ortamda kulaklıkların da bir yenilemeden geçmesi çok da şaşırtıcı sayılmaz. Üstelik Apple’ın artık farklı bir tasarım denemesinin de zamanı gelmişti. Kulağa daha iyi oturan kulaklıklar giderek daha fazla kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Bu kulaklıklar sadece ses kalitesini iyi şekilde sunmasıyla değil, kullanıcıyı dış ortamın gürültüsünden izole etmesiyle de beğeni kazanıyor.

Galeri: Yeni iPhone Kulaklıkları
[nggallery id=1032]

İlgili >> Tinthte.vn

İLGİLİ HABERLER