Manşetler

Yeni iPad yerli alışveriş sitelerine girmeye başladı

Apple'ın 2012 model yeni iPad'i geçtiğimiz hafta yurtdışında piyasaya çıktı. Ürünün mobil operatörler ve Apple'ın yetkili satıcıları tarafından Türkiye'de satışa sunulması için en erken gelecek ayın ortalarını bekliyoruz, ancak bazı çevrimiçi alışveriş siteleri hızlı çıktı. Hızlı Al ve Hepsiburada yeni iPad satışına başladı.

yeni-ipad-on-inceleme-00002

Apple’ın 2012 model yeni iPad‘i geçtiğimiz hafta yurtdışında piyasaya çıktı. Ürünün mobil operatörler ve Apple’ın yetkili satıcıları tarafından Türkiye’de satışa sunulması için en erken gelecek ayın ortalarını bekliyoruz, ancak bazı çevrimiçi alışveriş siteleri hızlı çıktı. Hızlı Al ve Hepsiburada yeni iPad satışına başladı.

Her iki alışveriş sitesi de yeni iPad’in 16 GB kapasiteli ve sadece Wi-Fi destekli versiyonunu satıyor. Fiyatlarıysa hemen hemen aynı, KDV dahil 1450 TL civarında. iPad 2’nin 16 GB Wi-Fi versiyonunun fiyatıysa 1280 TL seviyesinde, yani aslında yeni bir iPad satın almayı düşünenlerin biraz daha para verip yeni iPad’e satın almaları mantıklı olabilir. Eğer yeni iPad’in fazla ısındığına yönelik olarak çıkan yazı ve haberler kafalarını karıştırmadıysa… Bu arada Hızlı Al teslimata 27 Mart tarihinden itibaren başlayacak, Hepsiburada ise 24 saat içinde gönderim yaptığını belirtiyor.

İlgili – Hızlı Al
İlgili – Hepsiburada

İLGİLİ HABERLER