Teknoloji

Yeni iPad stokları şimdiden tükenmeye başladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Tanıtılmasının üstünden henüz 24 saatten biraz fazla bir süre geçmesine rağmen, yeni iPad’in stokları şimdiden tükenmeye başladı. Yoğun ön talepten ötürü AT&T şebekesi ile çalışan 4G modeller de ayın 16’sından sonraki teslimatlar için 19 Mart’a gün veriliyor. Özellikle 16 GB ve 64 GB’lık modellerin revaçta olduğu görülüyor.

Diğer versiyonlarda ise şu aşamada bir sıkıntı gözükmüyor. Uluslararası satışlarda da an itibariyle pek bir problem yaşanmamış gibi. Sadece Birleşik Krallık’taki çevrimiçi mağazanın lansmanın ardından yerel saat ile gece yarısı civarı yeniden kullanıma açılması nedeniyle, Birleşik Krallık’taki kullanıcılar ilk gün siparişlerini vermeden önce sabırlarını bir miktar test ettiler.

Yeni iPad’in ilk satış rakamlarına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak görünüşe göre, üçüncü nesil iPad de tıpkı selefleri gibi piyasaya güçlü bir giriş yapmışa benziyor. 16 Mart’ta ürün tamamen piyasaya çıktığı zaman bu ilginin katlanarak artması bekleniyor. Apple mağazaları önünde artık alışılan kuyrukları yeniden görmek kimseyi şaşırtmamalı.

İlgili – Slashgear

İLGİLİ HABERLER