Teknoloji

Apple yeni iPad Pro ve Air’de mat ve parlak ekran seçenekleri sunabilir

yeni ipad pro

Yeni iPad Pro ve iPad Air’in çok yakında resmiyet kazanması bekleniyor. İki ürün hakkındaki söylentilere yenileri eklenmeye de devam ediyor. Weibo’da yapılan bir paylaşıma göre, Apple iPad Air’de hem mat hem de parlak ekran seçenekleri sunacak. iPad Pro için de aynı seçenekler kullanıcıların karşısında olacak.

Bununla birlikte söz konusu paylaşımın tam teşekküllü bir mat yüzey mi yoksa 2019’daki Pro Display XDR’daki gibi yansıma önleyici bir kaplamayı mı kastettiği bilinmiyor. Söz konusu kaplamada, yansıma önleyici bir desen oluşturan nano dokulu cam kullanılıyor. Samsung’un Galaxy S24 Ultra’da benzer bir şey yapması, bu iddiayı oldukça makul kılıyor.

Aynı kaynağa göre, Apple benzer bir hamleyi iPhone’larında da yapacak. Ancak bunun için gelecek yıl çıkacak olan iPhone 17 serisinin bekleneceği söyleniyor.

Yeni iPad Pro ve Air, gelecek hafta tanıtılabilir

iPad Pro ve Air’in ekranlarıyla ilgili bu iddianın doğruluğunu öğrenmek için pek fazla beklemek gerekmeyecek gibi görünüyor. Pek çok kaynağa göre, yeni iPad’ler önümüzdeki hafta tanıtılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER