Teknoloji

Yeni iPad Pro için hazırlanan kılıf taslakları tam ekran tasarımı gösteriyor

yeni ipad pro

Apple‘ın iki yeni iPad Pro modelini sonbahar bitmeden tanıtması bekleniyor. Henüz bu modeller hakkında çok somut sızıntılara rastlanmasa da, bazı aksesuar üreticileri hazırladıkları taslak tasarımlarla en azından beklentilerini ortaya koyuyor.

Bu üreticilerden biri olan UAG tarafından 2018 model iPad Pro için hazırlanan kılıf taslağına ait görüntüler, MySmartPrice.com sitesi tarafından yayınlandı. Söz konusu görsellerde, UAG’nin 12.9 inç ekranlı yeni iPad Pro’nun ön paneli için nasıl bir tasarım hayal ettiği görülüyor. Ön panelin neredeyse tamamının ekranla kaplı olması, taslakta en çok dikkat çeken nokta oluyor.

Apple’ın 2018 kadrosunda 10.5 inç yerine 11 inç ekranlı bir iPad Pro’ya yer vereceği söyleniyor. 12.9 inçlik versiyonun ise ekranın ön panelin tamamını kaplaması sayesinde daha az bir yüzey alanı kaplayacağı belirtiliyor.

Yeni iPad Pro modelleriyle birlikte önemli bir değişim yaşanabilir

Yeni iPad Pro modelleriyle birlikte Apple’ın Lightning girişi yerine USB-C’yi tercih edeceği de konuşulanlar arasında yer alıyor. Bu sayede iPad Pro ile 4K HDR video çıkışının mümkün hâle gelmesi öngörülüyor. Lightning’den USB-C’ye geçiş nedeniyle Apple Pencil’in de yenilenmesi bekleniyor. Yeni modelin cihazla AirPods’ların kullandığı yönteme benzer bir şekilde eşleştirilebileceği de öngörüler arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER