Teknoloji

Yeni iPad Pro için bekleyiş biraz daha uzun sürebilir

yeni ipad pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yeni iPad Pro‘yu bekleyenlerin biraz daha sabretmesi gerekiyor. Ancak bu bekleyiş sonunda kullanıcılara bazı etkileyici özellikler getirecek gibi görünüyor. Bloomberg’in haberine göre; 2020’nin ilk yarısı içinde satışa sunulacak yeni iPad Pro, güçlü kamera yetenekleri barındıracak.

Yeni iPad Pro’nun arkasında iki kameranın bulunacağı iddia ediliyor. Buna ek olarak, tabletin Face ID’ye benzeyen bir 3D sensör sistemi taşıyacağı ve bu sistemin kullanıcılara odaların, nesnelerin ve insanların modellerinin çıkarılması konusunda yardımcı olacağı söyleniyor. Apple’ın artırılmış gerçeklik açılımında önemli bir yerde durması beklenen bu sensörün iPhone’lara da 2020’de gelebileceği belirtiliyor.

Apple’ın artırılmış gerçeklik odaklı planlarında takvim değişikliğine gittiği haberi de çok kısa süre önce gündeme gelmişti. Sirketin artırılmış gerçeklik başlığını 2022’de, daha hafif artırılmış gerçeklik gözlüğünü ise 2023’te satışa sunması bekleniyor. Bu iki cihazın da yeni iPad Pro’daki 3D sensör sistemini taşıyacağı konuşulanlar arasında yer alıyor.

Yeni iPad Pro küçük bir yenilemeden fazlası olabilir

Yeni iPad Pro’nun çıkışının 2020’e kalması, tabletini değiştirmek için bu cihazı bekleyenleri üzebilir. Eğer bu iddia doğru çıkarsa, Apple’ın yeni tableti selefinden neredeyse 1,5 yıl sonra piyasaya çıkmış olacak.

Ancak mevcut işaretler, ortaya çıkacak ürünün bu bekleyişe değeceğini düşündürüyor. 3D sensör sistemi gibi yenilikler, Apple’ın küçük bir yenilemeden daha fazlasını planladığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER