Apple’ın iPhone 16 serisinin tüm üyelerinde ekran çerçevesini küçülteceği iddiası kısa süre önce gündeme gelmişti. Şirketin yakında tanıtılacak yeni iPad Pro için de benzer bir yaklaşımı benimsediği söyleniyor. Apple’ın 2024’ü “çerçeve küçültme yılı” olarak belirlediği anlaşılıyor.
Apple’ın yeni tabletini gelecek hafta veya nisanın ilk haftasında tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. 11 inç ekranlı iPad Pro’nun 7.12 mm, 12.9 inç ekranlı tabletin ise 7.08 mm çerçeveyle geleceği söyleniyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple Sports yeni sürümüyle tenis turnuvalarını takip etmeyi kolaylaştırıyor

Apple Watch’ta yanlışlıkla alınan ekran görüntülerine çözüm gelebilir
Qualcomm ve Apple küresel patent lisansını yeniledi

Apple Podcast’ler ücretli aboneliklere özel videolar getiriyor

watchOS 27.0.1 çıktı, Apple Watch yeniden başlatma hatasını düzeltti
Bu da Apple’ın ekran çerçevesini bir önceki nesle kıyasla yüzde 10 ila 15 arasında küçülttüğü anlamına geliyor. Şirketin yeni Pro tabletlerde M3 işlemciye, yatay ön kameraya, arka kamera iyileştirmelerine ve belki MagSafe kablosuz şarj desteğine yer vereceği söyleniyor.
Yeni iPad Pro, OLED panelle incelecek
Apple’ın yeni tabletiyle birlikte Magic Keyboard’u da kısmen alüminyum bir kaplamayla yenilemesi bekleniyor. Apple Pencil de yenilenecek unsurlar arasında sayılıyor. Yeni iPad Pro’nun OLED panelin varlığıyla şimdiye kadarki en ince iPad olacağı da söylentilerden biri.
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.





