Manşetler

Yeni iPad Ön İnceleme – Galeri

yeni-ipad-on-inceleme-00001

Apple’ın geçtiğimiz cuma yurtdışında piyasaya sürdüğü yeni iPad’i nihayet görme fırsatına eriştik. Çok yakında detaylı incelemesini gerçekleştireceğimiz bu cihazla ilgili ilk izlenimlerimizi aktaralım. Yeni iPad’in tasarım açısından selefi iPad 2’den farkı yok, bunu zaten biliyoruz, ancak biraz daha ağır ve kalın. Her ne kadar Apple bunun pek hissedilmeyeceğini söylese de, bizim için durum Apple’ın söylediğinden farklı oldu. 

Yeni iPad’in en büyük yeniliği tabii ki Retina ekran ve bu farkı daha cihazın ekranını ilk kez açtığınızda hissediyorsunuz. Oldukça parlak, berrak, yazıların ve görüntülerin oldukça net ve keskin göründüğü bir ekran var yeni iPad’de. IPS ekran olduğu için görüş açıları da oldukça iyi, ekrana fazlasıyla yandan baktığınızda bile tatmin edici bir görüş elde ediyorsunuz. iPhoneTurkey.biz incelemelerinde belirtildiği gibi 720p MKV videoları oldukça düzgün bir şekilde oynatıyor. Kamerasının da otomatik odaklama sistemi oldukça iyi biçimde çalışıyor.

yeni-ipad-on-inceleme-00007

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, çok yakında detaylı bir iPad incelemesi yayınlayacağız. Orada cihazın performansı, Retina ekranı, kamerası, 4G olmasa da 3.5G şebekesi üzerindeki performansıyla ilgili detayları bulacaksınız. Aşağıda ön inceleme niteliğinde birkaç fotoğraf yer alıyor. Çekim yaptığımız ortamda ışık seviyesi yeterli olmadığı için ISO değerini artırmak zorunda kaldık, bu da ekranın güzelliğini gölgedi. Detaylı incelemede daha iyi fotoğrafların olacağı sözünü de bu vesileyle verelim.

Galeri: Yeni iPad Ön İnceleme
[nggallery id=869]

İLGİLİ HABERLER