Manşetler

Yeni iPad 5 Mayıs’ta Türkiye’de

20120428-011833.jpg

Apple yeni iPad’in lansmanını gerçekleştirdiğinde bu tabletin nisan sonu veya mayıs başı gibi gelebileceği tahmininde bulunmuştuk. Nisanı kaçırdık, ancak neyse ki mayısı tutturduk. Hem Turkcell hem de Avea’dan üçüncü nesil iPad’i 5 Mayısta satışa sunacakları haberi geldi.

Turkcell’in Twitter hesabı üzerinden geçilen “Aramızda kalsın; Yeni iPad, 5 Mayıs’ta @Turkcell’de :)” mesajıyla mobil operatörün gelecek cumartesi günü yeni iPad’i satmaya başlayacağı müjdelendi. Avea’nın web sitesinde de yeni iPad’in 5 Mayısta satışa çıkarılacağı bilgisi yer almaya başladı. Vodafone’un web sitesinde de yeni iPad’in varlığını görmek mümkün, ancak henüz bir tarih bilgisi yok.

Mobil operatörlerin satacağı iPad Wi-Fi + 4G olarak nitelendirilen model olacak. Ülkemizde LTE şebekesi bulunmadığı için 4G anlamsız geliyor. Ancak bu tabletin 3G şebekesinde alıştığınızdan daha yüksek hızlara çıkabiliyor olması bile önemli bir tercih nedeni sayılır.

Yeni iPad’in sadece Wi-Fi destekli modellerinin satışına ilgili henüz resmi bir bilgi yok. O konuyla ilgili bir gelişme olursa, yine Teknoblog’da bulacaksınız.

Apple’in üçüncü nesil tabletiyle ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler gerçekleştirdiğimiz detaylı yeni iPad incelemesine göz atabilir.

İlgili – Twitter (Koray Öztürkler)
İlgili – Avea

20120428-011241.jpg

20120428-011256.jpg

İLGİLİ HABERLER