Manşetler

Yeni HTC One UltraPixel için hazırlanan rehber videoda gizlenmiş şekilde yer alıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC yeni HTC One (M8) akıllı telefona ait bir tanıtım videosu daha yayınladı. Yeni videoda şirketin geliştirdiği UltraPixel sensör formatıyla diğer telefon üreticilerinin kullandığı megapiksel formatının farkları anlatılıyor.

yeni-htc-one-100314

Videoyu ilginç kılan önemli noktalardan bir tanesi ortalarından itibaren yeni HTC One’da yer alacak kameranın özelliklerinden bahsedilmesi. Tabii ki, söz konusu telefonun 25 Mart tarihine kadar gizli kalması gerektiği için, videonun yeni telefonla ilgili yerlerinde garip sesler ve üstü karelenmiş bir telefon görüyoruz.

Ne var ki, HTC’nin yayınladığı video klip 2014 model HTC One’ın arkasındaki kameranın da UltraPixel olacağını doğruluyor.

HTC’nin HTC Technical Translations #3: UltraPixel başlığını taşıyan ve İngilizce olarak hazırlanan videosu yeni telefon ve lansman etkinliği hakkıda bilgiler veriyor. Video sayesinde UltraPixel teknolojisinin avantajını öğrenme fırsatı elde ediyoruz. Bizim de geçen yıl gerçekleştirdiğimiz HTC One incelemesinde belirttiğimiz gibi, UltraPixel kamera daha büyük sensör alanı sayesinde daha fazla ışığı yakalıyor, bu da düşük ışık koşullarında daha iyi fotoğrafların çekilmesi anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER