Eğlence

Yeni GoPro mobil uygulaması video düzenleme ve paylaşım seçenekleriyle birlikte gelecek

gopro-logo-100114

GoPro, kullanıcıların kameralarıyla kaydettikleri görüntüleri sıcağı sıcağına düzenlemelerini ve paylaşmalarını kolaylaştıracak yeni bir mobil uygulama üstünde çalışıyor. Uygulamanın gelişim ve test sürecinin son kademelerine geldiği belirtilirken; GoPro Başkanı Tony Bates, uygulamanın yaz sonunda yayınlanmasını planladıklarını ifade etti.

GoPro CEO’su Nick Woodman, geçtiğimiz aylarda GoPro’nun bulut servisi için alfa testlerin devam ettiğini belirtmişti. Söz konusu servise de değinen Bates, GoPro kameralarla kaydedilen görüntülerin diğer cihazlarda yönetilebilmesi ve görüntülenebilmesi için pürüzsüz bir yükleme deneyiminin sağlanacağını dile getirdi.

Bates, GoPro’nun yazılım alanındaki girişimlerinde kayda değer bir ilerleme kaydettiklerini belirtirken, bütün bu girişimlerin sonucunda GoPro videoları için bilgisayarlara duyulan ihtiyacın azalacağını ifade etti.

GoPro, kreatif profesyonellerin çalışmaları için yüksek kaliteli GoPro görüntülerini bulmasını sağlayacak bir içerik lisanslama portalını da faaliyete geçirdi. Böylelikle GoPro sahiplerine de kaydettikleri görüntüler üzerinden para kazanma imkanı sunulmuş oldu. Portal, verimli bir organizasyon ve yenilenmiş izin süreciyle profesyonellerin doğru içeriği bulmalarına yardımcı olacak şekilde tasarlandı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER