Manşetler

Yeni bir HTC M8 sızıntısı cihazın ön görünümü hakkında detaylı ipuçları veriyor

Birkaç hafta içinde tanıtılması beklenen 2014 model HTC One, nam-ı diğer HTC M8 ile ilgili yeni detaylar sızmaya devam ediyor. HTCFamily.ru adlı Twitter hesabı HTC M8’e ait yeni bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğraf HTC’nin yeni nesil amiral gemisi hakkında daha fazla fikir edinmemizi sağlıyor.

htc-m8-sizinti-120214

Fotoğrafta görünen HTC M8 daha önceki sızıntıları destekleyecek şekilde ekran üstü navigasyon kontrolleri içeriyor. Daha yuvarlak köşelere sahip bir tasarım ve alanı daraltılan ekran çerçevesi de dikkat çeken ayrıntılar arasında bulunuyor. Fotoğraftaki cihazın geçen hafta içinde Nowhereelse sitesi tarafından yayınlanan konsept fotoğrafa benzediğinin de altını çizmek gerekiyor. Ekranın üstünde yer alan hoparlör ızgarasının daraltıldığı, dikey ışık sensörünün yerleştirildiği ve ön kameranın varlığı da dikkat çekiyor.

Kenarlardaki çerçeve genişliği kısaltılmasına rağmen, ekran altındaki alan orijinal HTC One’dakine göre fazla bir şey kaybetmemiş gibi görünüyor. Ekranın altında HTC logosu için siyah renkli bir alan ve onun altında da hoparlör ızgarası bulunmaya devam ediyor.

Fotoğrafta HTC M8’i saran mavi renkli kılıf da dikkat çekiyor. Bu kılıfın HTC’nin prototip cihazını saklamak için mi kullanıldığı, yoksa şirketin müşterilerine sunacağı ticari bir ürün mü olacağı şu an için bilinmiyor.

HTC M8’in mart ayı sonunda New York’ta düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Cihazın 5 inç, 1080p ekran, 2.3 GHz dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 2900 mAh kapaisteli batarya, microSD kart yuvası gibi başlıca teknik özellikler barındıracağı söyleniyor. Android 4.4 KitKat ve Sense 6 da cihazda yüklü olarak gelecek. HTC M8’in arkasında iki tane kamera bulunacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

Daha önceki fotoğraflara nasıl şüpheyle yaklaştıysak, bu fotoğraf için de şüphemizi korumamızda fayda var. Ancak yine geçmişteki örneklerde gördüğümüz gibi, bu kadar çok tutarlı dedikodunun sızdığı bir ortamda karşımıza çıkan nihai ürünler de çok farklı olmuyor. Birkaç hafta içinde göreceğimiz yeni HTC One büyük ihtimalle bu sızan görüntülerdeki cihaza benzeyecektir.

İlgili >> Twitter (@HTCFamily_RU)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER