Eğlence

Yeni Apple TV’nin ilk kutu açma videosu yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple-tv-siri-uzaktan-kumanda-150915

Apple geçtiğimiz hafta aralarında yenilenen Apple TV‘nin de bulunduğu yeni ürünlerinin duyurusunu gerçekleştirdi. Eski Apple TV’ye benzer tasarıma sahip olan yeni Apple TV kutusunun biraz daha uzun ve hantal göründüğü dikkat çeken ilk ayrıntı oluyor. Tabii ki, bir de yeni Siri uzaktan kumanda var.

2015 model Apple TV’nin diğer ilginç bir özelliği de Bluetooth kumandaları sayesinde oyunları sanki bir oyun konsolu üzerinden oynuyormuş gibi oynama imkanı sunması.

Apple TV’nin yurt dışında piyasaya çıkışı ekim ayında olacak, ancak bu ürüne ait ilk kutu açma videosu bir YouTube kullanıcısı tarafından yayınlandı bile.

Yeni Apple TV’nin kutusundan Apple TV cihazı, Siri uzaktan kumandası, Lightning kablosu ve güç kablosu çıkıyor. Yeni Apple TV’nin arkasında elektrik bağlantısı, USB portu, HDMI 1.4 portu ve 10/100 Ethernet portu yer alıyor. Apple hâlâ gigabit Ethernet portuna geçiş yapmış değil.

Wi-Fi desteği 802.11ac’ye çıkarılırken Siri uzaktan kumandanın metal arka yüzeyi onu ekransız bir iPhone havasına sokuyor. İzleme dörtgeninin bulunduğu dokunmatik alan camdan yapılmış, ayrıca Lightning kablosu da Siri uzaktan kumandayı şarj etmek için kullanılıyor.

Anlayacağınız, yeni Apple TV’nin kutusundan fazla eşya çıkmıyor, kendi HDMI kablonuzu ayrıca satın almanız gerekiyor. Daha fazlasını aşağıdaki videoda görebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER