EğlenceTeknoloji

Yeni Apex Legends fragmanı ile yeni görünümlere ve Arena haritalarına bakış – Video

apex legends 10. sezon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bugün yayınlanan Apex Legends oyunu tanıtım fragmanı, gelecek sezonun World’s Edge haritasında yapılacak büyük değişiklikleri, yaklaşmakta olan battle pass için yeni görünümleri ve daha fazlasını gösteriyor.

Decimated World’s Edge olarak bilinen World’s Edge’deki değişiklikler, çeşitli harita alanlarının yeniden düzenlenmesini ve büyük grafik güncellemelerini içeriyor. El bombalarını cephane olarak kullanan yeni Rampage LMG silahına ek olarak, gelecek sezon Valkyrie, Lifeline, Horizon ve daha fazlası için yeni görünümler içerecek.

Büyük bir iklim felaketi kisvesi altında, World’s Edge önemli ölçüde değişiklik gösteriyor. Rafineri alanı, önemli ölçüde daha fazla ganimet ve savaşmak için daha fazla alan getiren, Climatizer olarak bilinen bir alanla değiştirildi. Büyük bir lav nehri artık Climatizer’dan Fragment East’e kadar uzanıyor ve bu da bölgeler arasında geçişi zorlaştırıyor. Sorting Factory’nin yerini, daha fazla yürünebilir lav alanı sağlayan Lava Sifon alıyor.

Son olarak Train Yard, mevcut binaların çoğunu tahrip eden ve oyuncuları açıkta daha fazla savaşmaya zorlayan bir heyelandan etkilendi. Bu bölge değişikliklerine ek olarak, Respawn yeni binilebilir gondollarla orijinal haritanın trenlerinin ruhunu geri getiriyor.

Fragman, Emergence battle pass’ta kullanılabilecek bazı karakter ve silah görünümlerine göz atma imkanı da sunuyor. Valkyrie yeni mecha benzeri mor bir cilde sahip olurken, Horizon mavi renkte benzer bir kıyafet alıyor.

Respawn, World’s Edge’deki lav dolu yerlerden biri, Olympus’taki Oasis’in üssü ve King’s Canyon’daki bir gecekondu mahallesi dahil olmak üzere yeni Arena haritalarını tanıtıyor. Fragman, yeni karakter Seer’in dramatik bir yuvarlak vuruş olan bitirme hareketlerinden birine bir bakışla sona eriyor.

Apex Legends 10. sezon 3 Ağustos’ta başlıyor.

İLGİLİ HABERLER