DosyaEğlence

Yeni Android telefon veya tabletiniz için en iyi oyunlar

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oyun konusunda Android’in iOS’in gerisinde kaldığı konusunda pek çok kişi hemfikir olsa da, bu durum Google’ın mobil platformunun başarılı oyunlar da barındırdığı gerçeğini değiştirmiyor. Google Play Games sayesinde iOS’in Game Center’ına benzer bir sosyal oyun platformuna kavuşan Android’de ön plana çıkan oyunlardan bazılarını sizler için seçtik.

elektronik-urunler-tavsiye-010114

Rymdkapsel

Uzay çağına ait bir strateji oyunu olan Rymdkapsel, kusursuz piksellerin bulunduğu tuhaf bir ortamda geçiyor. Çok sayıda beyaz dikdörtgeni kontrol eden oyuncular kaynak topladıkça yiyecek depoları kuruyor, gizemli anıtları araştırıyor ve düşmanları lazerle etkisiz hale getirmeye çalışıyor.

rymdkapsel-android


Dots

Dots basit bir puzzle oyunu gibi görünse de bağımlılık yaratmakta oldukça hünerli. Oyunda iki mod bulunuyor. Orijinal modda oyuncular zamana karşı yarışırken, ikinci modda oyuncuların hamlelerine karşı hamleler gerçekleştiriliyor. Her iki modda da birleştirilen noktalar oyunculara ekstra güç sağlıyor.

Dots-android


Plants vs. Zombies 2

Plants vs. Zombies 2, Çılgın Dave’in daha fazla çiçek ve zombiyle geri dönüşüne sahne oluyor. Oyuncular evlerini ele geçirmek isteyen zombilere karşı çiçekleriyle savunma yaparken, Plants vs. Zombies ile oyunculara yeni araçlar ve görevler veriliyor.

Plants-vs-Zombies-2-251013


A Ride into the Mountains

Dokunma ve sürükleme temelli bir oyun olan A Ride into the Mountains’ta oyuncular okçuluk konusundaki yeteneklerini sergileme fırsatını buluyor. İki boyutlu grafikler de oyuncuların A Ride into the Mountains deneyiminde nostaljik bir tat almasını sağlıyor.

a-ride-into-the-mountains-android


Dead Trigger 2

Dead Trigger 2 mobil oyun dünyasının son yıllarda kaydettiği ilerlemeyi en güzel biçimde gösteren oyunlardan biri konumunda. Mükemmel grafikleri, ortalamanın üstündeki kontrol şeması ve ücretsiz oluşuyla gönülleri fetheden Dead Trigger 2’nin en önemli dezavantajı oyun içi satın alma unsurlarının oldukça pahalı olması.

dead-trigger-2-android


Super Hexagon

Super Hexagon’da oyuncular bir üçgeni kontrol ediyor. Titreşimli bir altıgenin içinde önüne çıkan engelleri aşmaya çalışan üçgen 60 saniye boyunca canlı tutulabildiği takdirde seviye tamamlanıyor. İlerleyen seviyeleri tamamlamak zorlaşsa da, oyuncuların denemekten vazgeçmemesinde fayda var.

super-hexagon-android


Sonic CD

Sega döneminin popüler oyunlarından biri olan Sonic’in klasik dünyasını Android kullanıcıları Sonic CD sayesinde yeniden ziyaret edebiliyor. Oyuncuların görevi ise Sonic’in kayıp Zaman Taşları’nı bulmasına yardımcı olmak ve Dr. Eggman’in çılgınlıklarını durdurmak.

sonic-cd-android


Angry Birds Star Wars

Mobil oyun dünyasının fenomeni Angry Birds ile kült film serilerinden Star Wars’u bir araya getiren Angry Birds Star Wars, 200’ü aşkın seviyesi, ışın kulıçları, Jedi güçleri ve gizli bonuslarıyla oyuncuların Android cihazlarını ellerinden düşürmemelerine neden olacak cinsten bir oyun.

angry-birds-star-wars-3


Punch Quest

Punch Quest sayesinde Android cihaz sahipleri parmaklarıyla cihazlarının ekranına dokunarak tüm sinirlerini boşaltabilir. Arcade tarzı dövüş oyununda oyuncular karşılarına çıkan engelleri yumruk ve tekmelerini kullanarak aşabiliyor. Ne duvarlar ne de canavarlar bu yumrukların karşısında durabiliyor.

punch-quest-android


Kingdom Rush Frontiers

Oyuncuların ilk etapta karşılarına çıkan sevimli grafiklere aldanmaması gerektiğini baştan söylemekte fayda var. Kingdom Rush Frontiers son derece sağlam bir oyun deneyimini, özel taktik unsurlarını ve muhteşem bir zorluk eğrisini oyunseverlerin huzuruna çıkarıyor.

kingdom-rush-frontiers-android


Minecraft: Pocket Edition

Bazı tutkulu Minecraft hayranları Pocket Edition’da getirilen kısıtlamalardan şikayetçi olsa da, oyun Minecraft’in özünü mobil cihazlara taşıma ve keyfi sürekli kılma konusunda oldukça başarılı bir performans sergiliyor.

minecraft-pocket-edition-android


Real Racing 3

Real Racing 3 ile oyuncular 1000’den fazla müsabakada arkadaşlarıyla kozlarını paylaşabiliyor ve Porsche, Lamborghini, Bugatti gibi üreticilere ait 50’yi aşkın otomobilin keyfini sanal da olsa sürebiliyor. Çarpıcı grafiklere sahip olan oyutun yüksek bir boyuta sahip olduğunu ve indirmesinin biraz zaman aldığını da ayrıca belirtmek gerekiyor.

real-racing-3-android

İLGİLİ HABERLER