Manşetler

Yandex.Browser Türkiye’deki internet kullanıcılarına özel bir deneyim sunuyor

Türkiye internet pazarına hızlı bir giriş yapan, pazara özgü servis ve uygulamaları ile dikkat çeken Yandex yeni hizmetini devreye soktu. Daha önce hizmete giren Yandex.Browser’a Türkçe dil desteğiyle beraber yerelleştirilmiş özellikleriyle de dikkat çekiyor. Yandex.Browser’ın tanıtımı için düzenlenen etkinlikte konuşan Yandex.Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, kısa süre içinde Türkiye internet dünyasında çok sayıda yeniliğe imza attıklarını dile getirdi. Yandex.Browser ile de bir ilke imza attıklarını belirten Yalçındağ, tarayıcının kullanıcılar tarafından sevileceğini düşündüklerini sözlerine ekledi.

 

Yandex.Browser, trafik ve hava durumuna hızlı erişim özelliğiyle hayatı kolaylaştırmayı hedeflerken; tek tıkla tercüme yapabilmesi sayesinde de kullanıcıları başka sitelere gitme mecburiyetinden kurtarmayı planlıyor. Yandex.Browser’ın diğer dikkat çeken özellikleri olarak Facebook entegrasyonu, trafik ve hava durumuna hızlı erişim ve Kaspersky Labs ile gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde dosyalar ve sayfalara hızlı virüs taraması ön plana çıkıyor.

Yandex.Browser’da yer alan Turbo modu ise kullanıcılara internet bağlantısında sıkıntı yaşanan zamanlarda dahi hızlı bir gezinme deneyimi sağlıyor. Tüm tarayıcıların en sevilen özelliklerini bir araya toplamakla övünen Yandex.Browser’ın Türkiye pazarına girişini kutlamak için tasarlanan hazine avı konseptli oyun Proje-Y de etkinlikte tanıtıldı. Sadece Yandex.Browser üstünden oynanabilecek olan Proje-Y, oyuncularına bazı hediyeler de dağıtacak.

İLGİLİ HABERLER