Teknoloji

Yakında beklenen Sony WF-1000XM4 kablosuz kulaklıklar ile ilgili yeni sızıntılar

sony wf-1000xm4 kablosuz kulaklıklar

Sony’nin henüz resmi duyurusu yapılmamış olan WF-1000XM4 tam kablosuz kulaklıkları, Evan Blass’ın resmi fotoğraflardan oluştuğu görülen bir dizi görüntüyü yayınlamasıyla birlikte bir kez daha sızdırılmış oldu. Bu sayede 2019’da çıkan ve büyük beğeni kazanan WF-1000XM3 kulaklıklarının halefine en net şekilde bakmamızı sağladı.

Şubat ve bu ayın başlarında meydana gelen sızıntılar sayesinde kulaklıkların nasıl görüneceğine dair zaten fikir sahibi olmuştuk. Başka bir sızıntının daha ortaya çıkması, resmi duyurunun çok da uzakta olmadığının kanıtı sayılabilir.

Görüntüler, Sony’nin yakında tanıtmasını beklediğimiz kulaklıkları için büyük yenilikler planladığını gösteriyor. XM3’ün hap şeklindeki tasarımı gidiyor ve yerini daha kompakt dairesel bir şekil alıyor. Sony logosu kulaklıkların daha az görünür olduğu yan tarafına taşınıyor. Kulaklık başlıkları, görünüşe göre Sony’nin tipik siyah ve gümüş renk şemalarında satışa sunulacak.

Yeni kulaklıkların suya veya tere dayanıklı olup olmayacağı veya önceki kulaklıklarının desteklemediği, Sony’nin yüksek çözünürlüklü LDAC kodlayıcısını destekleyip desteklemeyeceği konusunda henüz bir bilgi yok. Bununla birlikte, kulaklıkların sızan ambalajındaki bir bilgi, LDAC desteğine işaret edebilecek bir “Yüksek Çözünürlüklü Ses” logosunu içeriyordu. Ayrıca ambalajda Sony’nin önceki kulaklıklar için iddia ettiği gibi, kulaklıkların tek bir şarjla 6 saat ve şarj kasasıyla birlikte 18 saat çalma süresi sunacağından da bahsediliyor.

Sony WF-1000XM4 tam kablosuz kulaklıkların ne zaman piyasaya sürüleceğine veya ne kadara satılacağına dair resmi bir açıklama yok. Ancak önceki haberler haziran ayında bir duyuru görebileceğimizi işaret ediyordu.

İLGİLİ HABERLER