Teknoloji

Yakında beklenen Samsung Galaxy Tab S Super AMOLED ekranıyla görüntülendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un 12 Haziranda New York şehrinde düzenleyeceği etkinlikte muhtemelen gelecek nesil tablet cihazı Galaxy Tab S’i, farklı ekran büyüklüklerine sahip versiyonlarıyla birlikte tanıtması bekleniyor.

samsung-galaxy-tab-s-270514

Daha önce çıkan dedikodular bu tabletin 8.4 inç ve 10.5 inç’lik farklı ekran boyutlarıyla ve 2560 x 1600 çözünürlüklü Super AMOLED ekranlarla birlikte geleceği şeklindeydi. Ayrıca tabletin ana ekran tuşunun parmak izi okuyucusu barındıracağı da diğer özellikler arasında yer alıyor.

Son olarak bu tablete ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf sızdı. Biraz bulanık ve düşük çözünürlüklü görünen bu fotoğrafta Galaxy Tab S’in renkli ve parlak ekranı görülüyor. Ne yazık ki, fotoğrafın düşük kalitesi nedeniyle daha fazlasını öğrenmek mümkün olmuyor. Bu arada nedense, ekranın altında yer alan ana ekran tuşu da bulanıklaştırılmış. Ancak bu tuşun Samsung Galaxy S5 akıllı telefonunda bulunan tuştan farklı olmadığını tahmin ediyoruz.

Ayrıca önceki dedikodular bu cihazın sekiz çekirdekli Exynos 5 işlemci, 3 GB RAM, 8 megapiksel ve 1080p Full HD video kayıt yetenekli arka kamera ve 2.1 megapiksel ön kamera bulunduğunu gösteriyordu. Kızılötesi port ve Android 4.4.2 KitKat da dillendirilen diğer teknik özellikler araısnda bulunuyor.

İlgili >> SamMobile

İLGİLİ HABERLER