Teknoloji

Yakında beklenen Dell XPS 12 yeni fotoğraflarla sızdı

dell-xps-12-sizinti-051015-1

Dell XPS 13 kenardan kenara uzanan ekranıyla 2015’in en çekici dizüstü bilgisayarlarından bir tanesi olma özelliği taşıyor. Şimdi bu ürünün daha küçük boyutlu bir tablet çeşidi çıkacak gibi görünüyor.

Geçtiğimiz ay Dell XPS 12’ye ait olan bazı düşük çözünürlüklü fotoğrafları görmüştük. Şimdiyse Alman WinFuture sitesi yakında beklenen bu tablet cihazının bazı fotoğraflarına ulaştı. Bu yeni cihazın 12.5 inç 4K dokunmatik ekran, kapasitif ekranla kullanım, iki adet USB Type-C portu, HDMI portu ve hatta SD kart okuyucusu gibi teknik özelliklere sahip olacağı belirtiliyor.

Fotoğraflar XPS 12’nin arka aydınlatmalı klavye aksesuarı sayesinde tabletten dizüstü bilgisayara dönüştürülebileceğini gösteriyor. Daha önce bu tabletin bir Surface klonu olacağı düşünülüyordu, ancak yeni fotoğraflar bu cihazın Asus Transformer serisi tabletlere daha çok benzediğini gösteriyor.

Eğer yukarıda listelenen teknik özellikler de doğruysa, görünüşe göre Microsoft’un Surface serisi tablet-dizüstü bilgisayar hibridi cihazlarına etkileyici bir alternatif geliyor. Bu ay içinde düzenlenecek olan Dell World etkinliğinde bu yeni ürünün resmi duyurusuna tanık olabiliriz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER