Teknoloji

Yahoo web, iOS, Android ve Windows 8 için yeni e-posta istemcisini yayınladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yahoo, eski popülaritesinden uzaklaşmış olsa da şirketin e-posta servisleri halen pek çok kullanıcıya sahip. Bu servisi kullananlara daha iyi bir hizmet sağlamak isteyen şirket, muhtelif platformlardaki e-posta istemcilerini güncelledi. Web, iOS, Android ve Windows 8 de kullanıcılarına yeni deneyim sağlayacak istemci ve uygulamaların duyurusu ise bizzat CEO Marissa Mayer tarafından bir blog yazısı aracılığı ile yapıldı.

Yahoo’nun yeni istemcisinin hıza odaklandığını söyleyen Mayer, rahatsız edici elemanların minimize edildiğini belirtti. Webdeki güncellemenin tüm kullanıcılara ulaştırmasının birkaç gün içinde tamamlanacağı ifade edilirken; iOS, Android ve Windows 8 uygulamalarına an itibariyle ulaşmak mümkün.

iOS uygulaması için yapılan güncellemenin iPad için optimize edilmemesi hayal kırıklığı yaratırken, uygulamanın aslında geçtiğimiz hafta hazır olduğu görülüyor. Uygulama geçtiğimiz hafta güncellenen Gmail iOS uygulaması ve diğer akıllı telefon e-posta uygulamaları ile de benzerlikler taşıyor. Yahoo’nun yeni e-posta uygulaması orijinallik bakımından fazla bir şey sunmasa da, farklı platformlarda hızlı ve tek bir çözüm sunması ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlaması ile dikkat çekiyor. Mayer açıklamasını ”Bu daha başlangıç” cümlesiyle noktalarken, bu sözler şirketin e-posta deneyimi üstünde daha fazla geliştirme yapacağı şeklinde yorumlandı.

İlgili >> Yahoo

İLGİLİ HABERLER