Teknoloji

Yahoo Mail iPhone uygulaması güncellemeyle Google Now benzeri kişiselleştirilmiş akışa kavuşuyor

Büyük internet şirketlerinin pek çoğu son dönemde kişiselleştirmeye ayrı bir önem gösteriyor. Bu şirketlerden biri olan Yahoo, kişiselleştirme anlayışını Yahoo Mail iPhone uygulamasına da taşıdı. Sunulan temel deneyimde herhangi bir değişim olmasa da, uygulama üzerinden kişiselleştirilmiş, gerçek zamanlı bilgiye tek dokunuşla dokunmak mümkün hâle geldi. Güncellemeyle birlikte Mail uygulamasını açan kullanıcılar hem gelen kutularını hem de yeni ikonların bulunduğu paneli görecek.

yahoo-mail-iphone-guncelleme-300414

Ekranın alt kısmına E-Posta, Haberler ve Bugün ikonlarının eklenmesiyle iletişim, haber ve bilgiye entegre bir deneyim içinde erişilebilecek. Haberler ikonuna dokunan kullanıcılar kişiselleştirilmiş bir haber akışıyla karşılaşacak. Bugün ikonuna dokunanlar ise gün içinde gerçekleştirdikleri aramaların bir özetine ulaşabilecek.

Yahoo kişiselleştirilmiş akışa kavuşan Mail uygulamasını ”çok yetenekli” olarak tanımlarken, bu güncellemeyle birlikte Yahoo Mail, Google Now ve Bing gibi servislere de rakip oldu. Uygulama ilk olarak önümüzdeki iki hafta içinde iTunes App Store’un ABD mağazasında yayınlanacak.

İlgili >> Yahoo

İLGİLİ HABERLER