Manşetler

Xperia Z3 Android N Ön İzleme sürümünü destekliyor

xperia z3 android n

xperia z3 android nSony ve Google işbirliğiyle Xperia Z3 Android N Geliştirici Ön İzleme sürümü destekleyen cihazlar arasına geliyor. İlgili Xperia Z3 sahipleri en yeni ön izleme sürümünü indirip daha sonra cihazlarını elle yeniden kurabilirler. Daha sonra Xperia Z3’leri gelecek tüm Geliştirici Ön İzleme sürümlerini kablosuz bağlantı üzerinden, doğrudan Sony aracılığıyla yükleyebilirsiniz.

Xperia Z3 2014’ün sonlarına doğru çıkmıştı. Xperia Z5, yani Sony’nin 2015 sonlarına çıkardığı en yeni amiral gemisi telefonlarından bir tanesine sahipseniz, ne yazık ki şansınız yok, Sony o telefon için Android N’in tadına önceden bakma imkanı sunmuyor.

Sony bu hamlesiyle geliştiricilerin tercih ettiği ve önem verdiği standart cihaz üreticilerinden bir tanesi olma isteğini ortaya koyuyor. Bu arada Android N Geliştirici Ön İzleme sürümü Nexus 5X, 6P, Nexus Player ve Pixel C gibi cihazların yanında General Mobile 4G’ye de kurulabiliyor. Sonuncusu sayesinde Türkiye’deki kullanıcılar Android N’i önceden deneyimleme fırsatı buluyordu, şimdi bu cihazın yanına Türkiye’de satışı yapılan bir diğer cihaz daha eklenmiş oldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER