Teknoloji

Sony Xperia Sola Avea ile Türkiye’ye giriş yapıyor (güncellendi)

Sony’nin geçtiğimiz aylarda tanıtımını yaptığı Xperia Sola Avea ile Türkiye’ye giriş yaptı. Çift çekirdekli işlemci taşıyan ve Android işletim sistemiyle çalışan Xperia Sola barındırdığı NFC desteği sayesinde çeşitli uygulamaların gerçekleştirilmesine de kapı açıyor.

Xperia Sola’da dokunmadan temas özelliğine sahip 3.7 inç’lik TFT ekran yer alıyor. 107 gr. ağırlığındaki teefonun arkasında 5 megapiksel, 16x dijital zum ve LED flaşlı kamera yer alıyor. Yukarıda bahsettiğimiz gibi Xperia Sola, NFC desteği sayesinde Akıllı Etiketler’in kullanımına da izin veriyor. Küçük disk şeklindeki bu NFC etiketleri sayesinde farklı profiller sadece tek bir dokunuşla etkin hâle geliyor. 8 GB dahili bellek barındıran Xperia Sola’da bellek kartı yuvasıyla depolama kapasitesini daha da artırmak mümkün.

Avea tarafından gönderilen basın bültenine Xperia Sola’nın avantajlı kampanyalarının duyurusunun çok yakında yapılacağı da belirtiliyor. Anlaşılan biraz beklemek gerekecek. Yine de, bu telefona ilgi duyanlar Avea İletişim Merkezleri’nin kapılarını aşındırabilir.

Güncelleme: Sony Xperia Sola’nın siyah ve beyaz renkli modelleri Avea İletişim Merkezleri’nde 899 TL’ye satışa sunulmuş durumda.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER