Teknoloji

Xperia Companion: Sony’nin yeni akıllı telefon yönetim aracı

xperia companion

Sony, akıllı telefonunu bazı iyileştirmeler ve cihaz yönetim işleri için bilgisayara bağlayanlar için özel bir tamamlayıcı uygulama sunmayı sürdüren birkaç şirketten biri konumunda. Japon elektronik devi, yıllardır PC Companion uygulaması aracılığıyla sunduğu bu hizmeti artık Xperia Companion uygulamasıyla sürdürecek. Sadece bilgisayarlara yüklenebilecek yeni uygulama, selefiyle aynı hizmeti sunacak.

Kullanıcılar Xperia Companion uygulamasıyla telefonlarında bulunan dosyaları ve uygulamaları tarayabilecek. Söz konusu tarama işleminin herhangi bir uygulama desteği olmadan da yapılabileceğini belirtmekte fayda var. Xperia akıllı telefonlar için hazırlanan yazılım güncellemeleri de bu uygulama üzerinden indirilebilecek ve yüklenebilecek. Telefonu fabrika ayarlarına döndürmek isteyenler de uygulamadan faydalanabilecek.

xperia companion

Uygulama, şu anda Sony’nin portföyündeki akıllı cihazların büyük kısmını destekliyor. Xperia Z5 serisi, Z3+ ve Z4 gibi cihazlar ve diğer Z3 serisi telefonlar, Sony’nin yeni uygulamasının kapsama alanı içinde bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER