Teknoloji

Xiaomi Watch S1 Xiaomi 12 serisiyle birlikte tanıtılacak

xiaomi watch s1

Xiaomi 12 serisi bugün resmen gözler önüne çıkacak. Şirket tarafından Weibo’da yapılan paylaşımda, MIUI 13 kullanıcı arayüzünün resmi duyurusunun da Xiaomi 12 serisiyle birlikte gerçekleştirileceği belirtildi. Buna ek olarak, kurumsal profesyonelleri hedefleyen Xiaomi Watch S1 de bu etkinlikte duyurulacak ürünler arasında yer alıyor.

MIUI 13’ün tabletler için MIUI 13 Pad isimli özel bir versiyonla gelecek. Bu arayüz sayesinde çoklu görev ekranında ikiden fazla uygulama çalıştırılabilecek. Bunlardan biri daha büyük, ikisi ise yüzen pencere şeklinde gösterilecek.

MIUI 13’ün standart versiyonu ise MIUI 12.5’in üstüne pek fazla yeni şey koymayacak. 13 sayısının uğursuz olduğuna dair batıl inanç nedeniyle Xiaomi’nin kullanıcı arayüzü için bu ismi tercih etmesinin sürpriz olduğunu belirtmek gerekiyor.

Xiaomi Watch S1 yuvarlak bir ekran ve sağ kenara yerleştirilmiş iki butonla gelecek. Şirket tarafından Weibo’da yapılan paylaşımda, saatin her durumda “zarif ve güçlü” olacağının altı çiziliyor. Saatin teknik özellikleri şu an için bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER