Manşetler

Xiaomi Watch S1 Pro daha büyük ekran ve 14 gün pil ömrüyle geliyor

xiaomi watch s1 pro

Xiaomi Watch S1 Pro adını taşıyan yeni akıllı saatini MWC 2023 kapsamında düzenlediği etkinlikte gözler önüne çıkardı. Standart Watch S1’de 1.3 inç olan ekran büyüklüğü Pro modelde 1.47 inçe yükseliyor. AMOLED ekran teknolojisinde ise bir değişiklik söz konusu değil. Ekran çizilmelere karşı dayanıklı safir kristal camla korunuyor. Saatin kasa boyutu ise 46 mm.

Watch S1 Pro’nun ekranı 480 x 480 piksel çözünürlüğe sahip. Piksel yoğunluğu 326 ppi olan bu ekranın maksimum parlaklık seviyesi ise 600 nit. Paslanmaz çelik kasalı akıllı saat için gümüş ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor.

S1 Pro da 5 ATM basınca kadar suyun altında çalışabiliyor. Bu da saatin yüzerken kullanılabileceği anlamına geliyor. Akıllı saat 100’den fazla spor aktivitesi için takip desteği sunuyor. Bunlar arasında yürüyüş, bisiklet ve yüzme de bulunuyor. Saatte kullanıcıları teşvik etmek için özel koşu pistleri de mevcut. Kalp atış hızı, hız, mesafe sensörleri de bulunan saat, uyku takibi özelliğine de sahip.

xiaomi watch s1 pro

Akıllı saate ihtiyaç duyduğu enerjiyi 500 mAh kapasiteli pili veriyor. Xiaomi’den verilen bilgiye göre, saat tek şarjla 14 gün boyunca çalışabiliyor. Sadece 10 dakikalık bir şarj, Xiaomi Watch S1 Pro’nun iki gün boyunca çalışması için yeterli oluyor.

Xiaomi Watch S1 Pro için ne kadar ödemek gerekiyor?

Temassız NFC ödemelerini destekleyen akıllı saatte Bluetooth 5.2 desteği de mevcut. Saatte sesli asistan desteği de kullanıcıları karşılıyor.

Xiaomi Watch S1 Pro Avrupa’da 299,99 avro karşılığında satışa sunuldu. Akıllı saati şirketin internet sitesi üzerinden sipariş etmek mümkün.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER