FırsatlarManşetler

Her yerde spor yapmayı sağlayan Xiaomi WalkingPad A1 indirimde

xiaomi walking pad a1 katlanabilir yürüme bandı

Xiaomi markasını daha çok uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla biliyoruz. Ancak bu şirketin geniş yelpazeye yayılmış birçok ürünü var. Xiaomi WalkingPad A1 Katlanabilir Yürüme Bandı da bunlardan bir tanesi. Şimdi bu üründe bugüne özel dikkat çekici bir indirim fırsatı var.

Liste fiyatı 3749 TL olan Xiaomi katlanabilir yürüme bandı, Hepsiburada’da bugüne özel olarak 2999 TL’lik indirimli fiyattan satılıyor. Ne var ki, bu indirimli fiyatı değerlendirmek isteyenlerin kargo süresini dikkate almalarında fayda var. Çünkü en geç 24 Şubat Pazartesi günü kargoda olacağı belirtiliyor. Yani gönderim için üç hafta gibi geniş bir zaman penceresi bulunuyor. Muhtemelen ürün yurt dışından temin ediliyor.

Alüminyum alaşımdan yapılmış olan WalkingPad böylelikle her yere rahatlıkla taşınabiliyor. Alt tekerlek tasarımı sayesinde kolayca hareket ettirilebiliyor. Katlandığında sadece yarım metrekarelik bir alan kaplıyor ve sadece 12.9 cm kalınlığa ulaşıyor.


Xiaomi WalkingPad Katlanabilir Yürüme Bandı (Xiaomi Ekosistem Ürünü)

%15 indirim 3.749,00 TL3.200,00 TL
SEPETTE %6 – 2.999,00 TL

SATIN AL


App Store veya Google Play’den indirilen WalkingPad uygulamasıyla entegre biçimde çalışıyor. En fazla 100 kg taşıma kapasitesi bulunuyor.

Ürünü satın alanlar epey memnun görünüyor. Xiaomi WalkingPad A1 için Hepsiburada’da 5 üzerinden 4.8 gibi çok yüksek bir puan verilmiş. Sessizliğine vurgu yapılırken, yurt dışından gelen bir ürün olduğu için priz adaptörünün gelebileceği belirtiliyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER