Fırsatlar

Xiaomi TV Box S 2. Nesil, 5 Ocak 2024 Cuma günü BİM mağazalarına geliyor

xiaomi tv box s 2. nesil

Evinizdeki TV’yi tam donanımlı bir Google TV’ye dönüştürmek istiyorsanız, seçebileceğiniz en isabetli cihazlardan bir tanesi Xiaomi TV Box S 2. Nesil. Normal fiyatı 2.000 TL’nin üstüne çıkabilen bu ürün, 5 Ocak 2024 Cuma günü BİM mağazalarına geliyor. Bu set üstü cihazı 1.649 TL gibi avantajlı bir fiyattan satın alabilirsiniz.

Xiaomi TV Box S 2. Nesil özellikleri

Yüksek performans ve görüntü kalitesinin, kompakt ve şık tasarımla buluştuğu bir ev eğlencesi cihazı olan Xiaomi TV Box 2. Nesil, Android TV 11 işletim sistemiyle güçlendirilmiş ve Cortex-A55 çekirdek ve Mali-G31 MP2 grafik işlemci üzerine kurulmuş olup, akıcı ve hızlı bir kullanıcı deneyimi sunuyor. 8 GB bellek kapasitesine sahip bu cihaz, zengin içerikleri rahatlıkla yönetebilmenizi sağlar ve favori uygulamalarınızı sorunsuzca çalıştırıyor.

Bu TV Box, 4K Ultra HD Dolby Vision ve HDR10+ desteğiyle, resim kalitesinde yeni bir çığır açıyor. TV çıkış çözünürlüğü olarak sunduğu 2160p ile netlik ve derinlik açısından üstün bir görsel deneyim sağlıyor. Hem 3D içerikleri destekleyen hem de MP4, MOV, AVI, TS, MKV oynatma formatlarıyla geniş bir yelpazedeki videoları eksiksiz bir şekilde izleme imkânı veriyor. Dahası, yerleşik Wi-Fi özelliği sayesinde kablosuz internet bağlantısı üzerinden online içerik akışı yapabilmek de mümkün.

Fiziksel olarak incelendiğinde; 95 cm x 17 cm x 95 cm boyutlarında zarif bir kara kutu tasarımına sahip olan bu TV Box, evinizin herhangi bir köşesinde kolaylıkla yer bulabilir. Ürünle birlikte gelen HDMI 2.1, USB 2.0 bağlantıları ve kullanımı kolay bir kumanda dahil edilmiş, böylece kurulum ve kullanım konforu ön planda tutulmuş. Kutu içeriğinde yer alan ses çıkışı, çeşitli ses sistemleriyle uyumlu çalışabilecek biçimdedir. Sadece 142 gram ağırlığında.

İLGİLİ HABERLER