Manşetler

Xiaomi Türkiye lansmanı: Saat kaçta, canlı yayın nasıl izlenir, hangi ürünler tanıtılacak?

xiaomi türkiye lansmanı

Türkiye’de hatırı sayılır bir kitlesi olan Xiaomi, yakın zamanda yurt dışında duyurularını gerçekleştirdiği Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro ve Xiaomi Mi 10 Lite modellerinin Türkiye tanıtımını bugün gerçekleştiriyor. İnternet üzerinden canlı olarak yayınlanacak olan Xiaomi lansmanı, Xiaomi Türkiye Satış Direktörü İrfan Öztürk’ün sunumuyla gerçekleştirilecek. Lansman öncesinde ihtiyaç duyacağınız bilgiler burada yer alıyor.

Xiaomi Türkiye lansmanı saat kaçta?

Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro ve Xiaomi Mi 10 Lite modellerinin özelliklerini Türkçe olarak dinleme imkanı bulacağımız lansman etkinliği 15 Mayıs 2020 Cuma günü saat 15.00’te başlıyor.

Xiaomi Türkiye lansmanı canlı yayın nasıl izlenir?

Xiaomi Türkiye lansman etkinliğini internet üzerinden yayınlıyor. Bu YouTube bağlantısı üzerinden etkinlik yayın sayfasına gidebilir ve canlı sohbet eşliğinde canlı yayını izleyebilirsiniz. Aynı zamanda yukarıdaki canlı yayın video penceresi üzerinden de etkinliği takip edebilirsiniz.

Xiaomi lansmanı etkinliğinde hangi ürünler tanıtılacak?

Online lansman etkinliğinde Redmi Note 9 serisi öne çıkarılıyor. 30 Nisan’da duyurusu gerçekleştirilen Redmi Note 9 ve Redmi Note 9 Pro modellerini bu etkinlikte detaylı şekilde göreceğiz. Aynı zamanda Redmi Note 9S ve Xiaomi Mi 10 Lite gibi, yine yakın zamanda tanıtılan ve Türkiye’de satışa sunulmasını beklediğimiz telefonlarla ilgili detayları da etkinlikte alacağız. Bu ürünlerin piyasaya çıkış tarihleri ve fiyat bilgileri de etkinlikte netleşmiş olacak.

Redmi Note 9

6.53 inç IPS LCD ekran taşıyan Redmi Note 9 modelinde MediaTek Helio G85 işlemci, 3 GB RAM / 64 GB ve 4 GB RAM / 128 GB seçenekleri, 5020 mAh kapasiteli pil, 18W hızlı şarj adaptörü, arkaya yerleştirilmiş parmak izi okuyucu gibi başlıca özellikler bulunuyor. Arkada dört kamera mevcut, bunlar 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro lens ve 2 megapiksel derinlik sensörü şeklinde sıralanıyor. Önde ise 13 megapiksel selfie kamerası ekranın sol üst köşesindeki deliğe yerleştirilmiş.

Redmi Note 9 Pro

Redmi Note 9 Pro modelinde 6.67 inç, 1080 x 2400 piksel çözünürlüklü ekran bulunuyor. Snapdragon 720G işlemciyle çalışan telefonda 6 GB RAM, 64 ve 128 GB depolama alanı seçenekleri, 5020 mAh kapasiteli pil, 30W hızlı şarj, kenara yerleştirilmiş parmak izi okuyucu gibi özellikler var. Arkadaki ana kamera 64 megapiksel çözünürlüğe sahip. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 5 megapiksel makro lens ve 2 megapiksel derinlik sensörü de mevcut. 16 megapiksel selfie kamera ise ekranın üst kısmında ortalanmış deliğe yerleştirilmiş.

Redmi Note 9S

Redmi Note 9 Pro ile benzer bir tasarıma ve özelliklere sahip olan Redmi Note 9S aslında bir süredir piyasada bulunuyor. Ancak Xiaomi etkinlikte bu cihazdan da söz edecektir. 6.67 inç Full HD+ IPS LCD ekran barındıran ve Snapdragon 720G işlemciyle çalışan telefonda 6 GB RAM, 64 ve 128 GB depolama alanı seçenekleri, 5020 mAh kapasiteli pil gibi özellikler Note 9 Pro modeliyle ortak. Ancak kutudan 18W hızlı şarj adaptörü çıkıyor. Arkada ise ana kamera çözünürlüğü 48 megapiksel.

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Nisan ayının sonlarında duyurusu yapılan Xiaomi Mi Note 10 Lite, Snapdragon 730G işlemcili bir ürün. 6.47 inç Full HD+ ekran, 6 veya 8 GB RAM, 64 veya 128 GB dahili hafıza, 5260 mAh kapasiteli pil gibi özellikler barındıran telefonda dört tane arka kamera var. 64 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro lens ve 5 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. 16 megapiksel ön kamera ise su damlası biçiminde çentiğe yerleşiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER