FırsatlarManşetler

Akıllı telefon satın almak isteyenler için Amazon Prime’da Xiaomi telefon fırsatları var

xiaomi redmi note 11 pro

Bir akıllı telefon satın almayı düşünüyorsanız, Amazon Prime abonelerine sunulan Xiaomi telefon fırsatlarına bakmanızı tavsiye ederiz. Üç farklı model de özel fiyatlar var, detaylarına ise bu haberde yer veriyoruz.

Xiaomi POCO X4 Pro 5G, 8 GB RAM, 256 GB Hafıza, Mavi(Xiaomi Türkiye Garantili) modelini 9.589 TL’ye satın alma imkanı var. Poco X4 Pro 5G modeli bu yılın başlarında Türkiye’de satışa sunulmuştu. Snapdragon 695 5G işlemci taşıyan bu telefonun 6.67 inçlik 120 Hz Full HD+ ekranı ve 108 megapiksel ana kameranın başrolde olduğu üçlü arka kamerası var. 5000 mAh kapasiteli pil ve 67W hızlı şarj da dikkate değer özellikler arasında bulunuyor.

Yine bu yılın ilk yarısında Türkiye’de satışa sunulan iki Xiaomi telefonu daha fırsat dahilinde sunuluyor. Bunlardan biri Xiaomi Redmi Note 11 Pro Akıllı Cep Telefonu, 8 GB RAM, 128 GB Hafıza, Gri (Xiaomi Türkiye Garantili) 8.299 TL’ye satılıyor. MediaTek Helio G96 işlemci, 108 megapiksel ana kamera, 120 Hz Full HD+ ekran gibi başlıca özellikleri bulunuyor. Bu telefon, yüksek fiyat-performans oranlı bir ürün olarak nitelendirilebilir.

5G hazırlığını bütçesini fazla zorlamadan, şimdiden yapmak isteyenler için de Redmi Note 11 Pro 5G, 6GB Ram, 128GB Hafıza, Gri (Xiaomi Türkiye Garantili) Prime abonelerine 8.899 TL’ye satılıyor. Bu telefon yukarıdaki modelle aynı özellikleri barındırmakla birlikte Snapdragon 695 5G gibi farklı bir işlemciyle geliyor.

Xiaomi markalı kulaklıkların dışında, Xiaomi FlipBuds Pro Kulak İçi Kablosuz Kulaklık, Aktif Gürültü Önleme, 28 Saat Şarj Ömrü, Şeffaf Mod, Siyah modelinde de bir indirim var Bu kablosuz kulaklık Prime abonelerine 1.399 TL’ye satılıyor. Detaylarını ise daha önce yayınladığımız incelemede bulabilirsiniz.

TCL Google TV’de Prime aboneleri için indirim var

Yukarıdaki Xiaomi ürünlerinin dışında, Amazon’da farklı Gülümseten Kasım indirimleri var. Bunlardan bir tanesi özellikle dikkatimizi çekti. TCL 55C725 55 inç 4K UHD Uydulu QLED Google TV, Prime’a özel olarak 12.799 TL’ye satılıyor. Bu TV’nin özellikleri arasında 55 inç, 4K Ultra HD, 60 Hz panel, Dolby Vision ve Dolby Atmos destekleri, 3 adet HDMI portu, dahili uydu alıcısı gibi başlıca özellikler var. Buna ek olarak bir de Google TV desteği bulunuyor. Bu TV’nin normal fiyatı 15 bin TL seviyesinin üstünde, bu nedenle Prime fırsatı dikkate değer görünüyor.

Bir başka TV fırsatı ise LG 55NANO75 139 Ekran webOS Smart NanoCell TV (2021). Bu modeli Prime aboneleri 14.195 TL’ye satın alabiliyor. 55 inçlik Nano 4K UHD panel barındıran TV’de webOS tabanlı bir akıllı TV platformu bulunuyor. Öte yandan akıllı TV sisteminde gezinmeyi kolaylaştıran “Sihirli Kumanda” da bu TV’nin sunduğu imkanlar arasında yer alıyor.

Bir de stüdyolar için hoparlör fırsatına dikkat çekelim: M-Audio BX3 BT, 3.5″ 120W Bluetooth Stüdyo Hoparlörleri Prime abonelerine 3.799 TL gibi dikkate değer bir fırsattan satılıyor. Ürünün normal piyasa fiyatı ise 5.000 TL üzerinde bulunuyor. Bu ürün, ürün sayfasındaki açıklamalara göre; “Yeni tasarlanmış bilgisayar ile optimize edilmiş waveguide (dalga yönlendirici) sayeseinde mükemmel stereo imaj, istediğini sesi yakalayabilmeniz için High-EQ ve Low-EQ ayarları” gibi dikkat çekici özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER