Teknoloji

Xiaomi tablet Transformers robotuna dönüşüyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

xiaomi tablet transformers

Xiaomi ve Hasbro, mikro ses kayıt cihazına dönüşen Transformers robotu Soundwave’i günümüz dinamikleri doğrultusunda yeniledi. Güçlerini birleştiren iki şirket, açıldığında Soundwave’in 190 mm. uzunluğundaki modeline dönüşen bir tablet geliştirdi.

Yeni ürünü Facebook üzerinden duyuran Xiaomi’nin uluslararası birimden sorumlu başkan yardımcısı Hugo Barra, ekibinin yeni tabletin renk detaylarını ve hissiyatını Mi Pad 2 ile tamamen aynı kılmak için yoğun bir mesai harcadığını belirtti. Tableti birleştirme ve ayırma süreçlerinden keyif almak için ise biraz yapboz sevdalısı olmak gerekiyor, çünkü her iki işlem de yaklaşık 30 adımın sonunda tamamlanabiliyor. Ancak ortaya çıkan sonucun oldukça eğlenceli gözüktüğü rahatlıkla söylenebilir.

Eğer tablet gerçekten çalışsaydı, bu konsept çok daha etkileyici bir profil çizebilirdi. Ancak, şu an için ortaya çıkan melez ürünün böyle bir yeteneği bulunmuyor. Xiaomi tablet görünümündeki Transformers robotunu kitle fonlama kampanyası aracılığıyla meraklılarına ulaştıracak. Bu ilginç konsept çalışmasına sahip olmak için 26 dolar ödemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER