Ulaşım

Xiaomi’nin elektrikli otomobili SU7 yolda görüntülendi

xiaomi elektrikli otomobil

Xiaomi SU7 serisiyle birlikte elektrikli otomobil pazarına girmeye hazırlanıyor. Şirket SU7, SU7 Pro ve SU7 Max adını taşıyan otomobilleriyle ilgili ilk bilgileri bir süre önce paylaşmıştı. Ancak bu paylaşımda yer alan fotoğraflar stüdyo ortamında çekilmiş ve otomobiller kamuflajlı olarak görülmüştü. Ancak internete sızan yeni bir videoda SU7 yollarda ve kamuflajsız biçimde boy gösteriyor.

Sadece 6 saniye uzunluğundaki videoda SU7’nin muhtemelen ilk kez gerçek bir ortamda test edildiği düşünülüyor. Plakadaki yeşil renkli SU7 yazısı açık şekilde fark edilirken, otomobil de daha önce paylaşılan fotoğraflara kıyasla daha net şekilde görünüyor. Ne yazık ki, çok kısa olan videoda otomobilin ön tarafını incelemek mümkün olmuyor.

xiaomi su7

Xiaomi’nin ilk elektrikli otomobil serisinde üç modele yer vereceği biliniyor. Otomobillerin geniş ölçekli üretiminin 2024’ün ilk yarısında başlaması ve yine 2024’ün ilk yarısı bitmeden SU7, SU7 Pro ve SU7 Max’in yollarda boy göstermesi planlanıyo

Xiaomi SU7 serisinde hem tek hem de çift motorlu modeller olacak

Xiaomi SU7 serisinde hem tek hem de çift motorlu seçeneklere yer vermeye hazırlanıyor. Xiaomi’nin fiyatları 20 bin dolar civarında tutmaya niyetli olduğu söylense de, henüz bu iddiayı destekleyecek resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak takvimlerin 2024’e dönmesiyle birlikte SU7 serisi hakkında daha fazla detay duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER