Teknoloji

Xiaomi Redmi Note 6 Pro sızıntısı dört kamerayı gösteriyor

xiaomi redmi note 6 pro

Xiaomi Redmi 6 Pro, geçtiğimiz haziran ayında tanıtılmıştı. Şimdi de bu cihazın daha büyük versiyonu olarak tanımlanabilecek Xiaomi Redmi Note 6 Pro resmi duyuru öncesinde internete sızdı.

19:9 görüntü oranına ve FHD+ çözünürlüğe sahip 6.26 inç çentikli ekran taşıyan telefonda, Qualcomm Snapdragon 636 yonga setine 4 GB RAM’in eşlik edeceği görülüyor.

Android 8.1 Oreo işletim sistemini MIUI kullanıcı arayüzünün tamamlayacağı cihazda 12 ve 5 megapiksel çözünürlüklü lenslerden oluşan bir arka kamera modülünün bulunduğu belirtiliyor. 5 megapiksellik lensin yapay zekâ desteğine sahip olduğu ve böylelikle hem sahne tanıyabildiği hem de portre modunu yapay zekâ ile geliştirilebildiği ifade ediliyor. 20 megapiksel çözünürlüklü ana ön kameraya da 2 megapiksel çözünürlüklü başka bir kamera daha eşlik ediyor.

Alüminyum arka panelinde parmak izi tarayıcısı taşıdığı görülen Xiaomi Redmi Note 6 Pro, enerjisini 4000 mAh kapasiteli pilinden alıyor. Telefonda çift SIM ve microSD desteği için ayrı yuvaların bulunup bulunmayacağı ise şu an için net biçimde bilinmiyor. 32 ve 64 GB dahili depolama alanı seçenekleri bulunacağı söylenen telefonun depolama kapasitesinin üzerine microSD kart ile 128 GB daha eklenebileceği belirtiliyor.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro için kırmızı, mavi, sarı ve altın renk seçenekleri işaret ediliyor. Akıllı telefonun önümüzdeki haftalar itibarıyla resmiyet kazanması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER