Teknoloji

Xiaomi Redmi Note 5’e ait yeni bir fotoğraf internete sızdı

Xiaomi Redmi Note 5, merakla beklenen orta segment akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Popüler Redmi Note 4’ün takipçisi olacak olan cihaza dair sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Söz konusu sızıntılarda genellikle cihazın tasarımı ön plana çıkarken, bileşenler konusunda bilgi verilmemişti.

Ancak ortaya çıkan yeni bir fotoğraf, bu durumu değiştiriyor. Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da yayınlanan bir fotoğraf, Redmi Note 5’in bileşenlerini de gözler önüne seriyor. Sızıntıya göre, akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 625 işlemci bulunacak. Söz konusu işlemci, orta segment akıllı telefonlar için standart bir tercih gibi görünüyor.

xiaomi redmi note 5

Redmi Note 5’te 5.99 inç ekranın bulunması bekleniyor. 2160 x 1080 piksel çözünürlüklü ekranın 18:9 görüntü oranına sahip olacağı söyleniyor. 64 GB dahili depolama alanı, 4000 mAh pil ve 12 megapiksel kamera akıllı telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Telefonun kutusundan Android 7.1.2 Nougat işletim sistemiyle çıkması bekleniyor.

Xiaomi Redmi Note 5 çerçevesiz tasarıma sahip olacak

Sızan fotoğraf, Xiaomi Redmi Note 5 ile ilgili olarak daha önce gün yüzüne çıkan bir bilgiyi de doğruluyor. Akıllı telefon, neredeyse çerçevesiz bir ekrana sahip olacak. Bu da parmak izi tarayıcısının telefonun arka paneline yerleşeceği anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER